Dezvăluirile unei femei violate de luptătorul Andrew Tate: ”Se sărutau pe pat când, dintr-o dată, el s-a întins pe spate”

Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 16:47
10808 citiri
Dezvăluirile unei femei violate de luptătorul Andrew Tate: ”Se sărutau pe pat când, dintr-o dată, el s-a întins pe spate”
Andrew Tate

Fostul luptător britanic Andrew Tate, încarcerat în România și acuzat de viol și trafic de persoane, e în centrul unor noi dezvăluiri explozive apărute în presa britanică.

Conform The Sun, un jurnalist care s-a aflat mult timp în apropierea lui Tate, Matt Shea, susține că are mărturisirile a două femei care au fost violate de Andrew.

Astfel, una dintre acestea, identificată doar ca „Amelia”, i-a transmis că a fost agresată de britanic în 2013, la câteva săptămâni după ce cei doi au început să se întâlnească, într-un moment în care nu întreținuseră încă relații sexuale.

„Se sărutau pe patul lui Tate când dintr-o dată, a spus ea, Tate s-a întins pe spate pe pat”, amintește jurnalistul Matt Shea.

"Ce s-a întâmplat?' l-ar fi întrebat Amelia pe Tate, care a răspuns: „Doar dezbat dacă ar trebui să te violez sau nu”.

„Ea a continuat să descrie cum a sugrumat-o și a violat-o”, a continuat jurnalistul britanic.

Aceeași Amelia ar fi în posesia unor mesaje în care Andrew Tate părea să admită violul.

„Sunt o persoană rea? Pentru că, cu cât nu ți-a plăcut ție mai mult, cu atât mi-a plăcut mie mai mult”, e unul dintre aceste mesaje.

#Andrew Tate, #femeie, #viol, #dezvaluire , #stiri din sport