Andy Murray vrea sa se faca antrenor de fotbal dupa ce se va retrage din tenis

Luni, 29 Martie 2021, ora 21:55
1787 citiri
Andy Murray vrea sa se faca antrenor de fotbal dupa ce se va retrage din tenis
Andy Murray. FOTO: Facebook / Andy Murray

Tenismenul britanic Andy Murray spune ca ar vrea sa devina indrumator de golf sau antrenor de fotbal dupa ce renunta la tenis, informeaza dailymail.co.uk.

"Imi place sportul, asa ca m-ar interesa sa lucrez intr-un alt sport. Imi place foarte mult golful, asa ca a fi, de exemplu, un caddie (n.r. - indrumator) in circuitul de golf ar fi ceva ce mi s-ar parea interesant.

Sa fiu apropiat si personal de jucatorii de golf de top si sa invat despre un alt sport de genul acesta si poate ca exista o oarecare intersectare intre cele doua sporturi din punct de vedere psihic, astfel incat sa pot ajuta un jucator de golf. Sau sa-mi iau licenta de antrenor in fotbal, asta ar fi amuzant de facut", a declarat Murray, pentru The Gentlemen's Jurnal.

Un "caddie" de golf este o persoana care poarta gentile si crosele unui jucator de golf si ii ofera acestuia sfaturi si sprijin moral.

Murray, 33 de ani, fost lider ATP si triplu castigator de grand slam, a suferit in 2019 o grava accidentare la sold si nu a mai reusit de atunci sa revina in prim-planul circuitului ATP.

Scotianul este pasionat de golf, dar a precizat ca nu va trata acest sport cu seriozitate cat timp va juca tenis ca profesionist. Britanicul a folosit golful ca o parte importanta a refacerii sale dupa operatiile la sold.

In ceea ce priveste fotbalul, tenismenul este un fan inflacarat al echipei Arsenal Londra, dar a recunoscut ca a tinut in tinerete cu echipa scotiana Hibernian. Fratele sau mai mare, Jamie, de asemenea jucator profesionist de tenis, este fan al echipei Manchester United.

Ce au zis germanii despre portarul erou al Romaniei, Florin Nita

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"

Romania, invinsa greu de Germania la Bucuresti. Portarul Florin Nita a fost eroul nostru

Spania, meci foarte greu in Georgia. Moldova a fost demolata in Danemarca. Ce s-a intamplat in grupa Romaniei

FOTO SI VIDEO Uluitor. Cum arata si ce face fostul fotbalisti brazilian Romario la 55 de ani

Poveste colosala. Cum a mancat Adrian Mutu 7 portii de macaroane cu nuca la o masa? "Esti ca un brontozaur"

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#andy murray retragere tenis antrenor de , #stiri Andy Murray