Peste 1.500 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Condiții minime pentru candidați

Luni, 27 Iunie 2022, ora 11:51
3386 citiri
Peste 1.500 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Condiții minime pentru candidați
Angajați IGSU FOTO Facebook/ IGSU

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, potrivit unui anunț publicat luni, 27 iunie.

O mie dintre acestea sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, potrivit unei postări de pe pagina IGSU de pe Facebook:

"Pentru acoperirea deficitului de personal necesar gestionării eficiente a misiunilor specifice armei, în perioada următoare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, existente la nivel național.

Din totalul acestora, 1.000 sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT, pregătire pentru intervenție, secratariat și centrul operațional.

Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județele pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov.

Urmărește secțiunea CARIERĂ pentru identificarea funcției care ți se potrivește și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești.

Acum este momentul să aplici pentru o carieră în domeniul militar, dacă ești curajos și determinat!

Vino să faci parte din frumoasa echipă a pompierilor salvatori!"

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cum a fost umilită românca socotită cea mai frumoasă jucătoare de șah din lume
Cum a fost umilită românca socotită cea mai frumoasă jucătoare de șah din lume
Andrea Botez a devenit cunoscută peste Ocean atât datorită șahului, cât și a prezenței în mediul online. Tânăra este creatoare de conținut pe platforma Twitch, unde realizează...
Trei televiziuni noi incluse în rețelele de cablu din România
Trei televiziuni noi incluse în rețelele de cablu din România
Consiliul Naţional al Audiovizualului a publicat lista televiziunilor pe care companiile de cablu sunt obligate să le preia. Este vorba despre o listă de 55 de televiziuni comerciale, la care...
#angajari Romania, #posturi, #concurs, #igsu , #angajare
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
parca erau blocate la stat angajarile de la 1 iulie 1200 jandarmi++