Avertisment de la angajata unui hotel pentru cei care merg în vacanță: "Acele lucruri sunt curățate poate o dată pe an" VIDEO

Marti, 09 August 2022, ora 14:43
67911 citiri
Avertisment de la angajata unui hotel pentru cei care merg în vacanță: "Acele lucruri sunt curățate poate o dată pe an" VIDEO
Cameră de hotel FOTO Pixabay

Angajata unui hotel a lansat un avertisment pentru turiștii care merg în vacanță.

Membră al personalului hotelului și utilizatoare TikTok, aceasta a menționat câteva lucruri pe care nu le-ar face niciodată când s-ar afla la cazare, pe baza experienței sale de ani de muncă într-un hotel.

Cele mai multe dintre sfaturile ei au vizat igiena, deoarece majoritatea călătorilor tind să supraestimeze curățenia hotelurilor.

În primul rând, ea spune că nu ar folosi niciodată telecomanda, recipientul pentru gheață sau ochelarii într-o cameră de hotel fără a le șterge sau spăla mai întâi.

„Curățenia ta și curățenia mea sunt curățenii diferite, mă înțelegi?” a spus aceasta.

În al doilea rând, ea a spus că nu se va așeza niciodată sau nu se va simți confortabil pe o cuvertură de pat de hotel. De fapt, ea încearcă să minimizeze complet contactul cu el.

„Chestia aia se desprinde în primul minut în care intru în hotel”, le-a spus ea urmăritorilor ei. „Acele lucruri sunt curățate poate o dată pe an”.

Femeia a precizat că hotelurile de ultimă generație tind să folosească cearșafuri adecvate care sunt spălate, deci sunt mai acceptabile de utilizat.

Într-un videoclip ea le-a spus, de asemenea, turiștilor, să aducă încălțăminte impermeabilă pe care să o poarte pe covorul hotelului și la duș.

Utilizatoarea TikTok a spus că cei care stau cu alte persoane în cameră ar trebui să-și adauge întotdeauna numele la rezervare.

„Dacă tu, persoana principală se întâmplă să fi plecat și cealaltă persoană se întâmplă să fie blocată și numele ei nu este pe rezervarea camerei, nu primește cheia, nu intră în cameră.”

Ea a emis, de asemenea, un avertisment important de siguranță pentru călători atunci când se cazează.

„Nu voi spune niciodată numărul camerei mele cu voce tare”, a spus ea. „Dacă observi, agentul de la recepție va scrie numărul camerei tale pe o foaie de hârtie, o vor încercui și te vor direcționa către lift.”

"Nu vor spune cu voce tare numărul camerei tale, cel puțin nu ar trebui să o facă", a adăugat femeia.

@queenevangeline25 #5thingschallenge #5thingsiwouldneverdo #hotel #motel #guestd #hospitalityindustry #queenevangeline ♬ original sound - vange.vange

Mulți comentatori au fost de acord cu precauțiile ei.

„Sunt fost manager de menaj și sunt 100% de acord”, a spus un utilizator TikTok.

Unii au simpatizat și cu personalul de curățenie al hotelului: „Din păcate, majoritatea hotelurilor acordă o perioadă foarte scurtă de timp pentru a face curățenie și întotdeauna cu personal insuficient”, scrie un alt comentator.

S-au deschis cele mai frumoase grădini aristocrate din România, vizitate anual de peste 100.000 de turiști FOTO VIDEO
S-au deschis cele mai frumoase grădini aristocrate din România, vizitate anual de peste 100.000 de turiști FOTO VIDEO
Cele mai spectaculoase grădini aristocrate din România, de la Banpotoc, Hunedoara, s-au deschis sâmbătă, 16 martie, cu câteva zile mai devreme decât termenul anunțat. Deschiderea a fost...
”Sextape” la una dintre cele mai mari echipe din Italia. Un jucător minor e implicat și cum a fost pedepsită angajata
”Sextape” la una dintre cele mai mari echipe din Italia. Un jucător minor e implicat și cum a fost pedepsită angajata
Tribunalul Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC) a deschis o anchetă, vineri, după ce un jucător care evoluează la echipa Under 19 a AS Roma a difuzat o înregistrare video intimă cu o...
#angajata, #hotel, #avertisment, #turisti, #vacanta, #curatenie, #igiena , #hoteluri
Comentarii