Cum blochează circulația angajații de la drumuri: "Nici măcar nu știu ce caută acolo" VIDEO

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 12:28
3751 citiri
Cum blochează circulația angajații de la drumuri: "Nici măcar nu știu ce caută acolo" VIDEO
25 de drumari blocheazaă un drum spre Baia Mare FOTO captură video

Poliția a început miercuri, 28 septembrie, o serie de ”anchete de circulație Origine-Destinație”. Împreună cu angajații CNAIR, polițiștii le vor pune șoferilor o serie de întrebări referitoare la locul de plecare, scopul deplasării și destinația cursei.

Autoritățile spun că este vorba despre un studiu ce constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.

Printre șoferii care au tranzitat una dintre zonele incluse în studiu este Alex Dima. Jurnalistul constată că în loc să repare gropile, drumarii blochează drumurile și fac sondaje, într-o postare pe Facebook.

"Că n-avem drumuri, o știm cu toții. Că stăm la cozi, nu-i noutate. În loc să pună mâna pe lopata, să repare gropile din astfalt, o echipa de vreo 25 de drumari blochează un drum spre Baia Mare. Fac un sondaj. De unde venim și unde mergem", a scris Alex Dima pe Facebook.

"10 cu mapa și doar unul cu sapa!"

Postarea a strâns sute de comentarii. Mulți șoferi confirmă că s-au lovit de situații similare pe alte drumuri din țară.

"Și la intrare în Tulcea același lucru...sondaj."

"Mai erau unii și la intrare în Râmnicu Vâlcea, la fel."

"Doamne apară oare, câtă prostie există în țara asta? Dacă îi adunau pe toți acești oameni la construcția străzilor nu erau atâția, dar România de asta are nevoie acum."

"Au blocat și pe A3. Din 3 benzi au făcut una."

"Și trebuia să fie atâția oameni pe șosea să întrebe așa ceva??? 1-2 nu erau îndeajuns??? Acești oameni sunt plătiți să stea cu hârtiile în mână!"

"Doamne ferește! 10 cu mapa și doar unul "poate" cu sapa!"

"În Germania există un dispozitiv asemeni unui radar mobil.. " Testmessung".. E nevoie doar de 1 singură persoană care să instaleze acel dispozitiv și să monitorizeze.

La noi trebuiesc să stea 25 de persoane să facă aceeași treaba. Catastrofă!"

"Păi ce contează de unde vii și încotro te îndrepți? Important e numărul de autovehicule care care circulă. Niște camere video, din loc în loc, erau suficiente pentru acest "recensământ"."

"De necrezut. Stau în mijlocul drumului, când puteau să stea pe marginea drumului. Numai Idioți în instituțiile statului."

"Aşa îmi vine şi mie câteodată, când stăm în coadă, să mă dau jos şi să întreb pe fiecare, unde se duce şi de unde vine! Credeam că ar fi o nebunie, dar văd că nu e, se poate face...oficial!"

”Bine că pe politicieni nu le face nimeni anchetă să-i întrebe, ce fac cu banii?!”.

Citește și:
Waze primește o nouă funcție. Alerta care va fi afișată pe străzile înguste
Waze primește o nouă funcție. Alerta care va fi afișată pe străzile înguste
În comparație cu toate celelalte aplicații pentru trafic, cel mai bun lucru la Waze este că îi ține pe șoferi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă pe drum, datorită comunității mari...
Românii care șofează în țară cu permis provizoriu de Anglia pot fi condamnați. Chestiunea de drept, tranșată la Înalta Curte
Românii care șofează în țară cu permis provizoriu de Anglia pot fi condamnați. Chestiunea de drept, tranșată la Înalta Curte
Un electrician din Avrig a avut ghinionul să stabilească felul în care se vor soluționa de acum înainte toate cazurile în care românii sunt prinși de polițiștii din țară în timp ce...
Comentarii
Poza Pieues
Pieues
rank 1
din vascauti sa traiti...