Brad Pitt acuzat de Angelina Jolie de violență. Actrița susține că fostul soț ar fi agresat-o în fața copiilor, în avionul familiei

Vineri, 05 Aprilie 2024, ora 16:39
2196 citiri
Brad Pitt acuzat de Angelina Jolie de violență. Actrița susține că fostul soț ar fi agresat-o în fața copiilor, în avionul familiei
Angelina Jolie si Brad Pitt au divortat in urma cu cinci ani FOTO Hepta

Acuzații grave aduse de Angelina Jolie la adresa fostului soț, Brad Pitt. Actrița susține că, în anul 2016, în timp ce se aflau într-un avion, bărbatul ar fi lovit-o și pe ea, dar și pe unul dintre cei mici, în timp ce turna bere și vin pe ei.

Avocații Angelinei Jolie susțin că Brad Pitt a abuzat-o fizic și înainte de incidentul din avionul familiei, din 2016, care a culminat cu divorțul celor doi, scrie The Independent, citat de stirileprotv.ro.

Ca parte a disputei legale, de ani de zile, a fostului cuplu ”Brangelina” cu privire la vinăria lor franceză Château Miraval, echipa juridică a Angelinei a depus o moțiune pe 4 aprilie, prin care cere voie instanței să elibereze comunicări despre care spune că ar dovedi că Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, nu o va lăsa să-și vândă partea din cramă, cu excepția cazului în care ea a fost de acord cu un acord de confidențialitate „expansiv”.

În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații Angelinei Jolie vorbesc despre un istoric de abuz fizic al lui Brad Pitt față de ea, chiar și înaintea incidentului din 2016 din avion.

"În timp ce istoria lui Pitt de abuz fizic asupra lui Jolie a început cu mult înainte de călătoria cu avionul familiei din Franța la Los Angeles din septembrie 2016, acest zbor a marcat prima dată când el și-a îndreptat abuzul fizic și asupra copiilor. Jolie l-a părăsit imediat", se arată în dosarul depus de avocați.

Și The New York Times a pus mâna pe câteva dosare judiciare, în care scrie despre abuzurile la care Brad Pitt și-ar fi supus familia.

"A sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față", "a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o" și "a turnat bere pe Jolie, apoi a turnat bere și vin roșu asupra copiilor", susține The New York Times că ar scrie în dosare.

Brad Pitt a negat vehement afirmațiile la momentul respectiv și nu a fost niciodată acuzat în urma unei investigații privind acuzațiile de abuz din 2016.

Într-un alt dosar, avocații actriței au spus că ea „nu a depus niciodată acuzații, deoarece credea că cel mai bun curs era ca Pitt să-și asume responsabilitatea și să ajute familia să se recupereze de stresul post-traumatic pe care l-a provocat”.

Pitt și Jolie s-au căsătorit în 2014 și s-au despărțit în 2016. Cei doi au șase copii: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 17 și gemenii de 15 ani Vivienne și Knox.

Quarterly Report - Editia 4

Israelul atacat din toate părțile. Amnesty International acuză IDF de uciderea a 32 de copii doar în luna aprilie
Israelul atacat din toate părțile. Amnesty International acuză IDF de uciderea a 32 de copii doar în luna aprilie
ONG-ul Amnesty International (AI) acuză Israelul de uciderea, în luna aprilie, a 44 de civili palestinieni - inclusiv 32 de copii - în trei atacuri aeriene în centrul şi sudul Fâşiei Gaza...
Guvernul se pregătește să aprobe "Programul naţional pentru transformarea digitală a autorităţilor publice locale"
Guvernul se pregătește să aprobe "Programul naţional pentru transformarea digitală a autorităţilor publice locale"
Guvernul va aproba joi, prin ordonanţă de urgenţă, Programul naţional pentru transformarea digitală a autorităţilor publice locale. "Beneficiarii programului sunt unităţile...
#Angelina Jolie Brad Pitt, #acuzatii, #violenta domestica , #stiri vedete