Ziare.com

Angelina Jolie si Brad Pitt au castigat procesul cu o fosta angajata

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 13:18

   

Angelina Jolie si Brad Pitt au castigat procesul cu o fosta angajata
O fosta angajata a cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt a depus o plangere impotriva celor doi pentru concediere abuziva. Insa tribunalul a dat castig de cauza vedetelor.

Angajata, care lucra ca secretara la fabrica de vinuri a acestora din Franta, a fost data afara in 2010, decizia fiind motivata prin absentele sale repetate de la serviciu, potrivit Le Matin.

Cumparat in 2008 de cele doua vedete, domeniul Chateau de Miraval, din sudul Frantei, are pe teritoriul sau si o mica fabrica de vinuri, pentru care lucrau 17 angajati, inclusiv trei secretare. Femeia respectiva fusese angajata de fostul patron pentru a raspunde la telefoane si a se ocupa de corespondenta.

Aceasta i-a chemat in fata instantei pe patronii sai, Angelina Jolie si Brad Pitt, pentru concediere abuziva, cerand daune in valoare de 61.500 de euro. Insa tribunalul a dat castig de cauza cuplului de vedete, fostei angajate revenindu-i si obligatia de a plati 5.000 de euro, considerandu-se ca motivul invocat in cererea de chemare in judecata a fost abuziv.

"Este o decizie uimitoare", a comentat avocatul femeii, considerand ca, pentru magistrati, "celebritatea patronilor a prevalat in fata dreptului unui angajate de a munci". Fosta secretara va apela la o instanta superioara.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2161 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor