Angelina Jolie vorbeste, in sfarsit, despre sarutul cu fratele ei - dezvaluiri din viata personala

Joi, 08 Mai 2014, ora 11:53
17637 citiri
Angelina Jolie vorbeste, in sfarsit, despre sarutul cu fratele ei - dezvaluiri din viata personala
Foto: Daily Mail/Elle

Intr-unul dintre rarele interviuri pe care le-a acordat, Angelina Jolie a acceptat sa vorbeasca despre viata sa personala, atacand si subiecte precum sarutul incestuos de acum mai multi ani sau faptul ca, in acea vreme, purta la gat sangele lui Billy Bob Thornton.

Actrita in varsta de 38 de ani s-a destainuit revistei Elle, spunand ca niciodata nu a crezut ca se va indragosti si ca va ajunge mama. "Nu am crezut niciodata ca voi avea copii, nu am crezut ca ma voi indragosti sau ca voi intalni persoana potrivita", a declarat Jolie, divortata de doua ori.

"Provenind dintr-o familie destramata, ajungi sa accepti ca anumite lucruri par doar basme, asa ca nu le mai cauti", a explicat Jolie lipsa sa de optimism din trecut legat de viata personala, conform Daily Mail.

In prezent, Jolie este logodita cu Brad Pitt (din 2002), cei doi avand o relatie de noua ani si fiind parintii a sase copii, din care trei biologici.

"Incerci sa afli cine esti"

Actrita a explicat si de unde venea comportamentul sau excentric din trecut, sarutul cu fratele sau, James Haven, de la Oscarurile din 2000, si sangele sotului ei de atunci, Billy Bob Thornton, purtat la gat, fiind doar cateva dintre ele.

In niciun caz nu a fost vorba despre comportament distructiv sau rebeliune, a spus Jolie, ci doar de o cautare de sine, de nevoia de a gasi o indentitate, o voce proprie. Fiind tanara si curioasa, isi dorea sa fie libera, sa nu intre in sabloane. Cum simtea ca era impinsa catre acestea, s-a opus prin acest mod.

"Poate parea ciudat, poate fi interpretat gresit, dar incerci sa afli cine esti", a explicat actrita.

In plus, spune ea, ii era teama ca nu are timp sa traiasca decat pe jumatate, mai cu seama ca avea multe contracte de onorat. Angelina Jolie a incept sa joace de la varsta de 7 ani.

Jennifer Lawrence, Ashton Kutcher, Angelina Jolie, pe vremea cand erau modele (Galerie foto)

"Am realizat de foarte tanara ca o viata pe care nu o traiesti la potential maxim sau in care nu experimentezi ori ti-e frica sau eziti sau poate exista lucruri pe care stii ca trebuie sa le faci, dar nu le faci este o viata pe care as fi nefericita sa o traiesc.

Singura cale de a simti ca sunt pe drumul cel bun este sa fiu sincera cu mine, indiferent ce inseamna asta, iar asta tinde sa vina pasind in afara a ceva ce inseamna sigur sau traditional", a explicat Jolie.

Sfidata de unul dintre copii

Angelina Jolie va putea fi vazuta alaturi de trei dintre copiii sai, Vivienne, Pax, and Zahara, in fimul "Maleficent", care va fi lansat in 28 mai.

Angelina nu e nici fericita, nici nefericita de faptul ca o parte dintre copiii sai apar in film. A declarat, insa, ca ar prefera ca acestia sa-si aleaga alte meserii. De altfel, unul dintre copiii sai, Shiloh, a refuzat categoric sa apara in film, "razandu-i in fata", dupa cum s-a exprimat actrita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Angelina Jolie sarut frate, #Angelina Jolie interviu Elle, #Angelina Jolie excentrica, #Angelina Jolie Maleficent , #Brad Pitt