Ziare.com

Ce-au primit Angelina Jolie si Brad Pitt la nunta? (Foto)

de Anca Serghescu
Joi, 11 Septembrie 2014, ora 19:27

   

Ce-au primit Angelina Jolie si Brad Pitt la nunta? (Foto)
Nu poti merge la nunta cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt cu un cadou banal. Asa au judecat multi dintre cei care le-au fost alaturi actorilor cand si-au spus juramintele, la 9 ani de relatie. Prin urmare, printre darurile primite de celebrul cuplu s-a aflat si o statuie gigantica reprezentand un elefant, dar si o sumedenie de obiecte de arta.

Conform US Weekly, cei doi isi amenajeaza o colectie de arta in castelul in care locuiesc, in Franta, intins pe 1.200 de acri. Una dintre piesele expuse este recent primita, fiind vorba despre un tablou semnat de Dom Pattinson, care infatisaza o fetita ce tine in mana o floare desenata supradimensionat.

Cuibusorul de nebunii al cuplului Jolie-Pitt: Ce primesti de 60 de milioane de dolari (Video)

Daca fetita este aceeasi in toate cele patru sectiuni ale desenului, floarea difera, fiind colorata diferit de fiecare data.Lucrarea face parte din colectia numita "Hope" (Speranta) si, potrivit expertilor citati de publicatie, exprima viitorul, desprinderea de trecut. Nu se stie cine le-a oferit celor doi acest tablou. Nici expeditorul statuii-elefant nu este cunoscut.

Angelina Jolie (39 de ani) si Brad Pitt (50 de ani) s-au casatorit in august, dupa 9 ani de relatie si dupa ce au devenit parinti pentru trei copii infiati si trei biologici.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4839 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor