Celebritati heterosexuale, care au avut relatii si cu persoane de acelasi sex (Galerie foto)

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 07:52
14208 citiri
Celebritati heterosexuale, care au avut relatii si cu persoane de acelasi sex (Galerie foto)
Foto: Ranker

Multe vedete sunt casatorite, au copii, insa, la un moment dat in viata au avut cel putin o relatie gay.

Unele sunt mandre ca au explorat si aceasta latura, neavand niciun fel de problema in a admite public ca au fost implicate in astfel de relatii, altele nu recunosc nici acum, desi dovezi exista, conform Ranker.

Angelina Jolie

Poate cel mai cunoscut exemplu este cel al actritei Angelina Jolie. Desi este perechea lui Brad Pitt din 2005 si au sase copii impreuna, trei adoptati si trei biologici, actrita a avut o relatie cu o colega de breasla, Jenny Shimizu, cu care avea chiar ganduri de maritis, dupa cum chiar Angelina a declarat.

Will Smith

In cazul lui Will Smith, lucrurile nu sunt la fel de clare. Desi e casatorit cu Jada Pinkett din 1997 si au copii, zvonurile legate de homosexualitatea sa au aparut mereu in presa. Se crede ca starul din "Barbati in negru" a avut o relatie cu Duane Martin in 2012.

Amber Heard

Logodnica lui Johnny Depp, actrita Amber Heard, a recunoscut ca a avut relatii si cu femei. Cu fotograful Tasya van Ree a format un cuplu in perioada 2008 - 2011. "Iubesc pe cine iubesc; persoana conteaza", declara ea, dand de inteles ca sexul acesteia nu e important.

Drew Barrymore

Actrita Drew Barrymore este casatorita cu consultantul in arta Will Kopelman din 2012, avand impreuna doua fete. Insa Drew, care a crescut in lumina Hollywood-ului, a avut o relatie si cu editorul Jane Pratt. In plus, presa a scris ca ar fi existat si o idila cu Cameron Diaz.

Homosexuali celebri, care au fost casatoriti cu femei (Galerie foto)

Anne Heche

Actrita Anne Heche are o relatie cu James Tupper din 2007, din care a rezultat si un copil. Insa Anne Heche a facut pereche, in perioada 1997-2000, si cu Ellen DeGeneres, care in prezent e casatorita cu Portia de Rossi.

Un copil in cel mai cunoscut cuplu de lesbiene din lume? Ce spun protagonistele

Lindsay Lohan

Prin viata si patul lui Lindsay Lohan au trecut multi barbati celebri, cum ar fi Wilmer Valderrama si Colin Farrell, insa actrita a vrut sa experimenteze si altceva. Timp de un an, in perioada 2008 - 2009, aceasta a avut o relatie cu Samantha Ronson.

Desi recunoaste ca a avut relatii cu mai multe femei, Lohan afirma insa ca este heterosexuala.

Gavin Rossdale

Artistul Gavin Rossdale, membru al trupei Bush, este casatorit cu Gwen Stefani din 2002, avand impreuna trei copii. Insa anterior, acesta a avut o relatie cu cantaretul Peter Robinson, cunoscut ca Marilyn.

Initial, cand povestea a ajuns in presa, Rossdale a negat, insa ulterior a afirmat ca aceasta a facut parte din procesul de "crestere".

Megan Fox

Nici actrita Megan Fox nu e straina de relatiile cu femeile. Desi e casatorita de patru ani cu actorul Brian Austin Greene (cunoscut din serialul "Beverly Hills 90210") din 2010, avand impreuna si doi copii, Megan a avut o relatie cu o dansatoare erotica, la varsta de 18 ani.

Fergie

Cantareata Fergie e casatorita de cinci ani, avand si un copil cu sotul ei, Josh Duhamel. Niciodata nu a ascuns insa faptul ca a avut relatii lesbiene. La un moment dat declara: "Cred ca femeile sunt frumoase, ne-am simtit foarte bine impreuna si nu mi-e rusine sa recunosc asta".

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#vedete relatii gay, #vedete relatii lesbiene, #celebritati heterosexuale relatii gay, #celebritati relatii acelasi sex , #Brad Pitt