Povestile de iubire ale vedetelor - Cum s-au intalnit (Galerie foto)

Duminica, 17 August 2014, ora 18:27
7471 citiri
Povestile de iubire ale vedetelor - Cum s-au intalnit (Galerie foto)
Foto: US Weekly

Orice poveste are un inceput. Cele de iubire, mai ales cand protagonistii sunt celebri, sunt cu atat mai interesante.

Te-ai intrebat vreodata cum s-au intalnit sotii Beckham, Gisele Bundchen si Tom Brady sau Justin Timberlake cu Jessica Biel? Ai fi uimit sa afli ca unii au fost la intalniri pe "nevazute", ajungand apoi chiar sa se casatoreasca. US Weekly iti spune, pe scurt, cum au debutat relatiile cuplurilor celebre.

Greu de crezut, dar Tom Brady si cel mai bine platit model din lume, Gisele Bundchen, au fost la o intalnire "oarba". Un prieten i-a spus sportivului ca stie o tanara care e versiunea sa feminina. Asa a fost. Tom, care tocmai incheiase o relatie, a fost de acord sa ia cina cu Gisele si de atunci au ramas impreuna. In prezent au si doi copii.

Povestea intalnirii lui Brad Pitt cu Angelina Jolie e stiuta de marea majoritate, aceasta avand loc pe platoul filmului "Mr. and Mrs. Smith", in 2004. Despre idila nascuta pe platou pe vremea cand Brad Pitt era casatorit cu Jennifer Aniston, Angelina declara cu ani in urma: "Cred ca eram ultimii oameni care cautau o relatie. Eu cu siguranta nu cautam".

Ben Affleck si Jennifer Garner s-au intalnit tot pe platoul de filmare, la "Daredevil", in 2003. "Acolo mi-am gasit sotia", a declarat actorul si regizorul pentru Playboy, in 2013. Au inceput relatia in 2004, iar un an mai tarziu s-au casatorit.

Jada Pinkett Smith l-a cunoscut pe Will Smith cand avea 19 ani. Venise la o auditie pentru "The Fresh Prince of Bel-Air". Relatia nu a inceput imediat. Peste ani, au iesit impreuna sa ia cina, iar cantareata a observat, dupa cum avea sa declare mai tarziu, ca "pustiul" se transformase mult. Prietenia s-a transformat treptat in iubire, a mai spus aceasta.

Jennifer Aniston l-a intalnit pe actualul logodnic, Justin Theroux, in 2007, la filmarile pentru "Tropic Thunder". "Mi s-a parut foarte dulce", a spus fosta sotie a lui Brad Pitt. "Imi amintesc, insa, ca am gandit ca are ceva intunecat in el", a povestit vedeta din "Friends" despre starul din "American Psycho".

"La inceput crezi despre el ca ar putea fi un criminal in serie, insa, in realitate, este cea mai draguta persoana din lume", a mai declarat actrita.

Justin Timberlake si Jessica Biel trebuie sa le multumeasca prietenilor pentru ca sunt impreuna. S-au intalnit intr-un grup mai mare, iar lucrurile au evoluat firesc. Justin a cerut numarul de telefon al Jessicai unui prieten comun, acesta a sunat-o, iar ea a acceptat sa il vada pe cantaret. Restul e istorie, in prezent cei doi fiind casatoriti.

Eva Mendes, despre care recent a iesit la iveala faptul ca este insarcinata, il stie pe Ryan Gosling de multi ani. Idila lor a inceput, insa, pe platoul de filmare la "Place Beyond the Pines". Regizorul peliculei, Derek Cianfrance, a dezvaluit faptul ca Ryan a fost cel care i-a sugerat-o pe Eva pentru rol.

I-a spus, isi aminteste el, ca ar trebui sa o intalneasca, pentru ca e "minunata" si "are multe de oferit". A fost de acord, iar Gosling s-a ales cu "bonusul".

Sotii Beckham pare ca sunt dintotdeauna impreuna. Desi s-au intalnit la un meci caritabil in 1997, David o remarcase deja pe Victoria, chiar daca dintr-un videoclip, "Say You'll Be There", a marturisit el peste ani pentru The Sun.

David si-a amintit ca gandea ca este femeia pe care si-ar dori-o alaturi si pe care o va avea. "Este ideea mea de perfectiune. Stiam ca daca ma vrea, vom fi impreuna mereu", a declarat el.

Actrita Anne Hathaway si designerul de bijuterii Adam Shulman s-au intalnit in 2008, la numai cateva luni de cand ea se despartise de sot, Raffaello Follieri. Relatia a avansat rapid, Anne invitandu-l pe Adam sa o insoteasca chiar pe covorul rosu. In noiembrie 2011, a fost ceruta de sotie, iar un an mai tarziu s-au casatorit.

Cel mai banos cuplu din showbiz-ul mondial, format din Beyonce si Jay-Z, are multi ani vechime. Beyonce avea 18 ani cand l-a intalnit pe Jay Z, 19 cand au inceput sa iasa impreuna, dupa cum a declarat chiar cantareata pentrun Glamour. Facea inca parte din Destiny's Child.

Forbes: Topul celor mai influente cupluri de la Hollywood

Se speculeaza ca relatia a inceput cand cei doi au colaborat pentru piesa "Bonnie & Clyde". S-au casatorit in 2008 si au impreuna o fiica, Blue Ivy, nascuta patru ani mai tarziu.

Atractie imediata a fost si intre Ellen DeGeneres si Portia de Rossi. Acestea s-au intalnit in 2004 si, dupa cum a povestit Portia, a placut-o pe Ellen instantaneu.

In acea vreme, actrita din "Ally McBeal" avea mari nesigurante legate de propria persoana. "Credeam ca nimeni nu ma va iubi daca va afla ca sunt lesbiana si mai ales daca vedea ca sunt grasa. Nu a contat pentru DeGeneres", a declarat in 2011 Portia pentru CBS.

"Faptul ca m-a remarcat in acel moment si ca i-a placut cine sunt a contat foarte mult", a mai spus aceasta. Cele doua sunt casatorite in prezent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#vedete povesti dragoste, #Beyonce Jay Z debut relatie, #povesti dragoste Hollywood, #cupluri stabile Hollywood, #cupluri vedete povesti dragoste , #Brad Pitt