Angelina Jolie intentioneaza sa paraseasca Hollywood-ul

Vineri, 14 Noiembrie 2008, ora 15:25
1998 citiri
Angelina Jolie intentioneaza sa paraseasca Hollywood-ul

Actrita Angelina Jolie vrea sa acorde mai multa atentie familiei sale si intentioneaza sa renunte treptat la actorie pentru a-si indeplini planul.

In presa s-au vehicluat zvonuri cum ca actrita va renunta de tot la profesia ei, insa ea le-a dezmintit intr-un interviu publicat joi pe site-ul BBC.

"Nu intentionez sa mai joc multa vreme. Acum sunt pregatita pentru a mai juca in cateva proiecte, dar apoi ma voi retrage treptat, pentru ca vreau sa devin o bunica fericita intr-o buna zi".

Angelina Jolie, in varsta de 33 de ani, formeaza alaturi de actorul Brad Pitt un cuplu influent la Hollywood si au impreuna trei copii biologici si trei copii adoptati.

Recent, Jolie a jucat in filmul "Schimbul", in regia lui Clint Eastwood. Actrita a spus ca este posibil ca dupa ce va incheia lucrul la un proiect care va debuta in februarie 2009, isi va lua o pauza de un an.

"Voi juca probabil intr-un singur film pe an, apoi intr-un film o data la trei ani, iar apoi ma voi retrage intr-un mod cat mai natural. Imi place sa stau acasa multe zile", a marturisit Jolie.

Actrita care a castigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Tinerete furata" (1999), nu este primul artist care decide sa renunte prea devreme la o cariera cinematografica. Luna trecuta, actorul Joaquin Phoenix de 34 de ani, a declarat ca renunta la actorie pentru a se concentra asupra carierei muzicale.

Angelina Jolie este si Ambasadoare a Bunavointei din partea ONU. Actrita a primit un premiu Oscar ("Tinerete furata"), trei premii Globul de Aur ("Gia", "George Wallace", "Tinerete furata"), un premiu al Sindicatului Actorilor de Film ("Tinerete furata") si doua nominalizari la Emmy ("Gia" si "George Wallace").

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#angelina jolie, #Film, #retragere, #familie , #filme