Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum a reusit Angelina Jolie sa ascunda drama prin care trecea? (Galerie foto)

Sambata, 18 Mai 2013, ora 11:52
4827 citiri
Cum a reusit Angelina Jolie sa ascunda drama prin care trecea? (Galerie foto)

Anuntand ca a apelat la o metoda perceputa ca fiind extrema, pentru a preveni aparitia cancerului la san, Angelina Jolie a intrat din plin in atentia mass-mediei. Aparitiile sale publice din ultima vreme au fost reanalizate. Concluzia? Desi marcata, actrita ofera un exemplu de curaj.

Chiar daca ziaristii nu au slabit-o deloc (in special pentru a afla data mult asteptatei nunti cu Brad Pitt), iata ca Angelina Jolie a reusit sa tina secret tratamentul dur la care s-a supus in ultimele trei luni, faptul ca a suferit o dubla mastectomie fiind dezvaluit chiar de actrita, recent, intr-un editorial pentru New York Times, potrivit Daily Mail.

Cum a inceput totul? Cu anuntul ca doreste sa ia o pauza. La sfarsitul anului 2012, intr-un interviu pentru Chanel 4 News, preluat de Daily Mail, Angelina Jolie a anuntat ca intentioneaza sa renunte la cariera de actrita, pentru a se putea dedica mai mult familiei.

Actrita a precizat ca retragerea va fi treptata, pentru inceput dorind sa ia o pauza de un an. Planificand o astfel de interventie medicala dificila, nu se putea implica in proiecte care sa necesite prezenta zilnica pe platourile de filmare.

Inceputul tratamentului - Pe 10 februarie 2013, actrita a aparut la un eveniment organizat de Societatea Americana a Cineastilor. Deja incepuse tratamentul, iar pe 16 februarie urma sa se supuna operatiei de dubla mastectomie. Eleganta si zambitoare, Angelina Jolie nu a putut ascunde faptul ca era foarte slaba.

Actiuni umanitare onorate - In ciuda perioadei dificile prin care trecea, Angelina Jolie nu a renuntat la actiunile umanitare. In martie, a calatorit alaturi de politicianul britanic William Hague in Republica Congo, in cadrul unor actiuni legate de combaterea agresiunilor sexuale in zonele de razboi.

Increzatoare - Pe 4 aprilie, Angelina Jolie a aparut, intr-o forma excelenta, la un eveniment al organizatiei "Women in The World".

Viata de familie normala - Pe 5 aprilie, Angelina Jolie a fost surprinsa la cumparaturi cu doi dintre copiii sai.

Implicare in politica - Pe 11 aprilie Angelina Jolie a participat la Summitul G8 de la Londra, in cadrul caruia a tinut un discurs.

Finalizarea tratamentului - Pe 20 aprilie, Angelina Jolie este surprinsa in Beverly Hills, cu o saptamana inainte de finalizarea procedurilor medicale. Starea sa evidenta de slabiciune a creat suspiciuni in presa, fiind vehiculate diferite motive, printre care si anorexia.

Anuntul interventiei pe care a suportat-o - Angelina Jolie a dezvaluit, pe 14 mai, intr-un editorial pentru publicatia New York Times, ca a suportat o dubla mastectomie, fiind depistata ca purtatoare a unei gene ce creste foarte mult riscul de cancer la san.

Anuntul sau a surprins, creand controverse. Pentru unii a fost socant sa afle ca o femeie senzuala ca Angelina Jolie a renuntat la sanii sai, fara a fi bolnava, insa pentru altii a fost o decizie salutara. Medici si femei aflate in situatii similare au considerat ca a facut cea mai buna alegere.

Cert este ca Angelinei Jolie nu ii plac jumatatile de masura: actrita a marturisit ca decizia a fost una dificila, insa a facut tot ce ii sta in putinta pentru "a fi cat mai mult timp aproape de copiii sai".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Angelina Jolie mastectomie, #Angelina Jolie tratament preventiv cancer san, #Angelina Jolie aparitii publice 2013 , #stiri Angelina Jolie