Jennifer Lawrence, Ashton Kutcher, Angelina Jolie, pe vremea cand erau modele (Galerie foto)

Sambata, 03 Mai 2014, ora 13:05
10690 citiri
Jennifer Lawrence, Ashton Kutcher, Angelina Jolie, pe vremea cand erau modele (Galerie foto)
Foto: US Weekly

Inainte de a deveni actori, Angelina Jolie, Brad Pitt, Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Hayden Panettiere, Robert Pattinson sau Brooke Shields au pozat ca modele.

N-au imbratisat aceasta cariera, aratand ca infatisarea este doar parte dintr-un tot. US Weekly a gasit fotografiile lor de inceput, de pe vremea cand acestia erau doar modele si nu aveau habar ca vor ajunge celebritati de prima mana.

In adolescenta, Jennifer Lawrence s-a lasat pe mana fotografului Chris Kaufman, care i-a facut un album. La doi ani de cand aceste fotografii au fost realizate, Jennifer deja juca in filme.

Declara atunci, nestiind ca in scurt timp avea sa tina in mana propria statueta Oscar: "Sa fac filme e ceea ce mi se potriveste. Ma simt confortabil, e casa mea".

Kirsten Dunst, in fotografie alaturi de Lindsay Lohan, aici doar un copil, trebuie sa-i multumeasca mamei sale pentru ca a impins-o in aceasta lume. Mama acesteia, Inez, artista si fosta detinatoare a unei galerii de arta, a dus-o la auditii incepand de la trei ani.

Primul job platit al lui Kirsten a fost o reclama pentru cereale, care a dus la un contract cu Ford Modeling Agency.

100 de reclame mai tarziu (cinci ani), Kirsten juca alaturi de Tom Cruise si Brad Pitt in "Interviu cu un vampir".

Naomi Campbell avea doar 15 ani cand a fost zarita la cumparaturi in Londra, captandu-i atentia agentului Beth Boldt. In acea vreme, studia dansul la Italia Conti Academy. A fost chemata sa faca niste fotografii-test, dupa care a semnat cu prestigioasa agentie de modelling Elite.

Robert Pattinson, cel care avea sa fie starul francizei "Twilight", a debutat tot ca model. "Cand am inceput, eram inalt si aratam ca o fata, asa ca am avut o gramada de contracte, pentru ca era perioada in care stilul androgin era cool", isi aminteste Pattinson.

A urmat transformarea sa fizica, ceea ce a facut ca ofertele de munca in modelling sa nu mai vina. Din fericire, deja pasise in lumea filmului.

Katherine Heigl, cunoscuta din serialul "Anatomia lui Grey", pe care insa l-a parasit, a inceput cariera de model inca din copilarie. A lucrat cu Wilhelmina Models, din 1990 cu Kids R Us, luand parte si la campanii Sears sau Lord & Taylor. Primul rol l-a avut in 1992, in filmul "That Night".

In 1991, Brad Pitt, actor aspirant, a aparut intr-o reclama pentru jeansii Levi's, unde a jucat rolul unui detinut abia eliberat.

Ashton Kutcher a inceput sa practice modelligul cand era inca in liceu, in Iowa. "Nici nu stiam ca baietii pot face modelling pana atunci", a declarat cel care avea sa devina sotul lui Demi Moore.

Inainte de a juca in serialele "One Life to Live" si "Guiding Light" si de a cunoaste faima in "Ally McBeal", "Heroes" sau "Nashville", Hayden Panettiere a fost model, inca din copilarie. Iat-o, in 1995, pe coperta unei reviste.

Micha Barton a semnat inca din copilarie un contract cu Ford Models, aparand in numeroase campanii, inclusiv intr-una pentru Gitano, in 1996. Cativa ani mai tarziu, devenea cunoscuta cu rolul Marissa Cooper, in "O.C.".

Actori care si-au inceput cariera ca modele (Galerie foto)

La 16 ani, Brooke Shields, deja model de renume, starnea controverse cu sloganul "Nimic nu sta intre mine si jenasii mei Calvin".

Supermodelele ultimelor decenii - Ce-au fost si ce-au ajuns (Galerie foto)

Imediat dupa ce a inceput sa practice modellingul, la inceputul anilor '90, Angelina Jolie, actrita aspiranta, a aparut in videoclipuri pentru Meat Loaf, Lenny Kravitz sau The Lemonheads.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#actori primele aparitii, #actori fotografii inceput, #actori reclame vechi, #actori poze vechi, #Angelina Jolie videoclipuri, #Brad Pitt tinerete , #stiri Angelina Jolie
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Gabierule, ce spui despre Angelina Jolie?