Perlele lui Tata Puiu: cum l-a "botezat" pe Cicâldău

Vineri, 18 Noiembrie 2022, ora 06:28
4234 citiri
Perlele lui Tata Puiu: cum l-a "botezat" pe Cicâldău
Anghel Iordănescu

România a pierdut cu 2-1 meciul amical cu Slovenia de la Cluj-Napoca, după două reprize total opuse.

În direct la ProArena, Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului României, a precizat: "Nu cred că este importantă impresia lăsată mie, ci impresia pe care a lăsat-o mediei, suporterilor, în general impresia pe care a lăsat-o după un meci amical. Dacă mă întrebați strict personal, eu v-aș spune că au fost două reprize distincte.

În prima repriză oaspeții au dominat, au marcat două goluri, dintre care unul dintr-o greșeală în defensiva noastră și celălalt gol pe o nesincronizare între apărătorii noștri, dar în orice caz au dominat și controlat jocul. Orice aș declara, se va spune că sunt subiectiv. Echipa a arătat mai bine în repriza a doua, a fost ocazia lui Pușcaș, a lui Ciocâldău", a declarat Iordănescu senior, referindu-se la Cicâldău.

Edward Iordănescu, selecţionerul naţionalei României, a declarat după înfrâgerea suferită joi în faţa Sloveniei că naţionala tricoloră a demonstrat că are un viitor.

”Rezultatul nu a fost unul pozitiv, dar testul a fost foarte bun. Nu-i uşor să debutezi atâţia jucători cu o echipă atât de bună.

În repriza întâi am fost timoraţi, fără chimie de joc. Au fost pe teren două echipe: una cu relaţii coerente şi una care se căuta, care îşi căuta chimia. Cu toate astea am avut o bară în acestă primă repriză. În repriza a doua cu toţii am văzut altceva, alt curaj, altă stare de spirit, altă încredere. Am marcat un gol şi puteam să facem un egal. Am convingerea că dacă marcam până în minutul 80, puteam să şi câştigăm.

Am pus accent pe foarte mulţi jucători tineri şi ne-am asumat asta. Acum vom analiza şi ne vom uita un pic la starea jucătorilor. Mergem în Moldova şi căutăm un rezultat pozitiv. Lupta mare începe în martie. Eu cred că naţionala Românei a arătat că există un viitor, ne trebuie mai multă încredere”, a declarat Edward Iordănescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
O americancă demontează clișeele despre România. Clipul este viral pe rețelele de socializare VIDEO
Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste...
Tot mai mulți români preferă relațiile fără angajamente. Care sunt principalele cauze pentru care și-au schimbat valorile
Tot mai mulți români preferă relațiile fără angajamente. Care sunt principalele cauze pentru care și-au schimbat valorile
Căsătoria a devenit din ce în ce mai neatrăgătoare pentru foarte mulți români, care preferă să aibă relații romantice care nu presupun obligații. Potrivit unor date furnizate de...
#Anghel Iordanescu, #Edward Iordanescu, #Romania, #Slovenia, #amical , #nationala