FRF a rezolvat o mare problema: E adevarat, am semnat!

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 07:15
3663 citiri
FRF a rezolvat o mare problema: E adevarat, am semnat!
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Anghel Iordanescu nu a semnat o noua intelegere cu Federatia Romana de Fotbal, astfel ca deocamdata nu se stie ce selectioner va sta pe banca la EURO 2016. Se cunosc insa numele antrenorilor secunzi.

Astfel, cei trei care l-au ajutat pe Iordanescu in campania de calificare la Campionatul European, Daniel Isaila, Viorel Moldovan si Ionut Badea, au semnat prelungirea contractelor, pana dupa turneul din Franta.

"Este adevarat, asta a fost si dorinta lui Nea Puiu, sa ne rezolvam noi problemele. Am semnat inainte de meciul cu Italia. Nu stiu de ce a amanat domnul Iordanescu semnarea contractului. Am semnat pana dupa turneul final din Franta.

E o formalitate semnarea contractului, altfel n-am fi semnat nici noi. Eu sunt convins ca putem trece de grupe si acesta este si obiectivul nostru", a spus Isaila, la Digi Sport.

"Noi am semnat pana dupa EURO 2016. Daca stiam ca Iordanescu nu va semna, poate nu semnam nici noi. Sigur va semna. Nu stiu de ce Iordanescu nu semneaza", a mai declarat fostul antrenor al Astrei.

Iata cine va fi selectionerul Romaniei la EURO 2016: Va semna in cateva ore!

In ce priveste postul de selectioner, acesta este in continuare vacant dupa ce contractul lui Anghel Iordanescu a expirat. Anuntul a fost facut chiar de catre "General", care a precizat insa ca negociaza parafarea unei noi intelegeri cu FRF.

Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, a anuntat ca forul condus de Razvan Burleanu a batut palma cu Anghel Iordanescu, iar acesta va semna in scurt timp un nou contract, valabil pana la incheierea turneului Campionatului European din Franta, existand posibilitatea de a fi prelungit in functie de rezultate.

Iordanescu si-ar fi dorit bonusuri financiare mai mari pentru calificarea la EURO 2016, dar si amicale cu echipe puternice.

Nationala Romaniei nu mai are selectioner: Contractul lui Iordanescu a expirat - oficial

Anghel Iordanescu a preluat echipa nationala in urma cu un an, dupa ce Victor Piturca a ales sa plece in Arabia Saudita, la formatia Al Ittihad. Sub comanda "Generalului", Romania a incheiat pe locul secund Grupa F a preliminariilor Euro 2016, obtinand calificarea la turneul final, prima dupa o pauza de opt ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#antrenori secunzi echipa nationala, #antrenori secunzi contract nationala, #Isaila contract nationala, #Iordanescu contract nationala, #Iordanescu contract selectioner , #nationala
Comentarii
Poza PSD.Erie
PSD.Erie
rank 5
Toarasi, domne, daca sa semnat, acuma putem sa dormim si noi linisti