Reactia lui Iordanescu, dupa scandalul cu Zimbru Chisinau: Am avut o senzatie

Joi, 04 Februarie 2016, ora 07:40
4583 citiri
Reactia lui Iordanescu, dupa scandalul cu Zimbru Chisinau: Am avut o senzatie
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Selectionerul echipei nationale, Anghel Iordanescu, a vorbit despre meciul amical pe care Romania l-a disputat marti seara impotriva formatiei Zimbru Chisinau si despre informatiile ca jucatorii moldovenilor ar fi fost presati sa boicoteze partida.

"Au fost sunati si anuntati ca ar fi mai bine ca nu se prezinte! Sa boicoteze meciul! Au intervenit tot felul de persoane, i-au contactat pe cei din staff si le-au cerut acest lucru. Pana la urma, cei de la Zimbru s-au decis sa vina la baza cu jumatate de ora inaintea meciului", spuneau surse citate de Dolce Sport, a doua zi dupa meci.

Sursele din cadrul FRF citate de televiziunile de stiri spun ca moldovenilor li s-ar fi propus chiar o suma de bani pentru a nu juca impotriva "tricolorilor".

Anghel Iordanescu a declarat ca nu cunoaste cazul, insa a precizat ca a avut o anumita senzatie in timpul jocului.

"Personal nu cunosc acest caz, de aceea nici nu as vrea sa comentez. Ceea ce va pot spune este ca, din punctul meu de vedere, am vazut o echipa ambitioasa, agresiva, poate chiar in multe momente foarte dura. A fost o senzatie ca joaca sa provoace si ca si-ar dori pe undeva sa creeze conflicte", a precizat selectionerul, pentru Dolce Sport.

Dezvaluiri uluitoare din Antalya: Moldovenii de la Zimbru, presati sa nu se prezinte la amicalul cu nationala Romaniei

Acesta a mai dezvaluit ca regreta ca nu a facut turneul de pregatire in Spania.

"Singurul meu regret este ca am acceptat ca acest turneu sa il facem in Turcia si nu am mers in Spania, acolo unde initial am avut intentia sa mergem si unde aveam doua jocuri cu echipe nationale", a mai spus Anghel Iordanescu.

Iordanescu, negru de suparare dupa victoria nationalei Romaniei cu Zimbru

Prima reactie oficiala dupa scandalul de la nationala: Iata ce spune patronul moldovenilor de la Zimbru

Nationala Romaniei a castigat meciul amical disputat marti seara contra celor de la Zimbru. "Tricolorii" s-au impus cu scorul de 1-0 la capatul unui meci in care au avut o evolutie destul de stearsa.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Iordanescu Zimbru Chisinau boicot, #acuzatii boicot Zimbru Chisinau, #meci amical Romania Zimbru Chisinau , #nationala