Romania la EURO 2016 Mesajul lui Iordanescu pentru Mutu, inainte de tragerea la sorti

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 15:19
3788 citiri
Romania la EURO 2016 Mesajul lui Iordanescu pentru Mutu, inainte de tragerea la sorti
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Antrenorul echipei nationale, Anghel Iordanescu, spune ca tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016 va fi una grea si recunoaste ca usa nationalei este deschisa in continuare pentru cativa fosti jucatori ai sai, printre care si Adrian Mutu.

"E pentru prima oara cand nu fac pronosticuri, nu imi aleg adversarul, nu ma gandesc la cine ar fi mai convenabil sa cadem. Din punctul meu de vedere la acest nivel va fi foarte greu sa reusim ceea ce ne dorim cu totii. Totusi sunt optimist, sunt increzator, chiar daca n-as putea sa spun ca avem o echipa cu foarte multe valoari individuale.

Cand am plecat de acasa, baietii mi-au spus ca voi fi norocos. Eu nu cred! Cred ca va fi o tragere la sorti dificila, grea, iar adversarii ii cunoasteti si dumnevoastra. Facand parte din urma a treia valorica ne va fi destul de greu", a spus Iordanescu, vineri, la plecarea spre Franta, transmite Sport.ro.

Acesta a mentionat ca vor fi 5-6 meciuri de pregatire.

"Eu sper in continuare ca in pregatirea pentru campania aceasta de la Europene sa mai jucam si jocuri grele, jocuri importante asa cum este cel cu Spania. Va mai amintiti, am declarat ca l-am rugat pe presedintele FRF sa ne ajute sa gasim adversari puternici pentru ca in felul acesta ne vom pregati si ne va fi usor la Euro", a subliniat selectionerul.

Totodata, Anghel Iordanescu a precizat ca printre cei care ar putea reveni la echipa nationala pentru EURO 2016 se numara Adrian Mutu si Ciprian Marica, iar Razvan Burleanu l-a indicat si pe Gabriel Tamas.

"Am mai spus-o si repet: in momentul de fata, aria noastra de selectie este una destul de mica si ne dorim ca orice jucator care ar putea sa ajute echipa nationala. Nu ma refer aici doar la Marica, ma refer si la alti jucatori care dintr-un motiv sau altul in ultima perioada n-au mai facut parte sau n-au mai fost in circuitul echipei nationale. Orice jucator! Chiar si la Adrian Mutu, dar doar jucand intr-o alta competitie si la alt nivel", a spus antrenorul "tricolorilor".

"Am vorbit cu Tamas acum doua saptamani, ar fi bine pentru el sa revina la Steaua si la nationala. El a avut o contributie importanta la aceasta calificare", a declarat si Razvan Burleanu.

Romania la EURO 2016 Avertismentul lui Piturca: Nu vom avea grupa usoara!

Sambata seara va avea loc tragerea la sorti pentru grupele Campionatului European din Franta, fiind transmisa in direct de Ziare.com, de la ora 19:00.

Romania face parte din urna a treia la tragerea la sorti, ceea ce inseamna ca, cel putin teoretic, va avea in grupa doua echipe mai puternice si una mai slaba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Anghel Iordanescu tragere sorti, #Iordanescu EURO 2016, #Iordanescu Mutu Euro 2016 , #nationala