Anghel Iordanescu il lauda pe Tomescu: Il intereseaza mai putin politica

Vineri, 11 Mai 2012, ora 21:38
2040 citiri
Anghel Iordanescu il lauda pe Tomescu: Il intereseaza mai putin politica
Foto: Q Magazine

Candidatul UNPR pentru Capitala, Anghel Iordanescu, a fost prezent la evenimentul de lansare a lui Constantin Tomescu pentru primaria sectorului 6, spunand despre acesta ca "il intereseaza mai putin politica" si ca va face lucruri ce vin in ajutorul cetatenilor.

"Stiu si va cred ca in general sunteti satui de politica, de politicieni si domnul Contantin Tomescu este un om de buna credinta, este un om pe care il intereseaza mai putin politica, il intereseaza sa rezolve problemele cetatenilor", a declarat Iordanescu.

"Am reusit cu ani buni in urma sa construim o echipa sportiva, astazi vin la dumneavoastra si va cer sa-mi dati votul dumneavostra pentru primaria Capitalei si va spun ca am sa vin cu o echipa de profesionisti, bucurestenii au nevoie sa-si recapete Capitala si pentru asta este nevoie de o echipa de specialisti pentru ca un singur om, oricat ar fi de valoros, nu poate sa le faca pe toate, de acest lucru va asigur ca voi veni cu o echipa de profesionisti adevarati", a completat uneperistul.

Progresistul a tinut sa reaminteasca unele promisiuni ale actualului primar Oprescu, mentionand ca el are alte prioritati pentru Capitala.

"N-am sa fac promisiuni de genul 'voi face o autostrada in mijlocul Bucurestiului, veti vedea zgarie nori prin Bucuresti' va asigur ca voi rezolva problemele necesare si dorite de bucuresteni, problemele de mediu, problemele de trafic, problemele de curatenie, problema transportului si toate aceste lucruri de care bucuresteanul are nevoie zi de zi", a conchis senatorul.

Ce promite Tomescu

Tomescu, a declarat ca a creat un card de reducere pentru pensionari la magazinele din sectorul 6, iar tinerilor le-a promis o locuinta pentru fiecare, in rate mici.

"Vreau sa va spun ca am creat un card al pensionarului. Acest card ofera reduceri intre 5 si 15% la magazinele partenere cu Primaria sectorului 6. Vreau sa va spun ca am discutat cu factorii de decizie din marile companii comerciale din sectorul 6 si au fost incantati de aceasta initiativa si ne vor sprijini pe noi si pe dumneavoastra cu acest card" , a spus el.

Tomescu a adaugat ca s-a gandit si la tinerii din sectorul 6 si le-a promis o locuinta construita de primarie cu o rata de 85 de euro pe luna.

"M-am gandit si la tinerii din sectorul 6 si pentru aceasta vom construi o locuinta pentru fiecare. Acest program prevede construirea unor locuinte pentru tineri. In primul rand, aceste locuinte nu vor fi achizitionate cu avans de la banca. Aceste locuinte vor fi construite de primarie si vor fi alocate catre tinerii din sectorul 6, acestia urmand sa plateasca o rata de doar 85 de euro pe luna pentru achizitionarea lor" , a relatat uneperistul.

"Programul 'o casa pentru fiecare' este un program care asigura acest lucru fara comisioane, fara birocratie si nu necesita un avans pentru acest lucru" , a explicat Tomescu.

Quarterly Report - Editia 4

Vulgaritățile greu de reprodus ale unui candidat din partidul lui Piedone: “Mă doare-n **** de Poliție, de mă-ta și de tac-tu!” AUDIO
Vulgaritățile greu de reprodus ale unui candidat din partidul lui Piedone: “Mă doare-n **** de Poliție, de mă-ta și de tac-tu!” AUDIO
Ciprian Vasile Pintilie este candidatul la Primăria Vaslui din partea PUSL, partid condus de Cristian Popescu Piedone și care îl are ca mentor pe Dan Voiculescu. O înregistrare în care...
Cine sunt politicienii în care românii au cea mai multă încredere, conform celui mai nou sondaj de opinie
Cine sunt politicienii în care românii au cea mai multă încredere, conform celui mai nou sondaj de opinie
Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană conduce în clasamentul încrederii, cu o cotă de 37%, urmat de Emil Boc, Victor Ponta, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, conform unui sondaj...
#Iordanescu Tomescu Sector 6, #Iordanescu Primaria Capitalei , #Primaria Capitalei