Fiul lui Anghel Iordanescu isi povesteste drama: A fost cumplit

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 21:38
7498 citiri
Fiul lui Anghel Iordanescu isi povesteste drama: A fost cumplit
Foto: panduriics.ro

Antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, Eduard Iordanescu, a povestit cel mai dureros moment pe care l-a trait in perioada in care era fotbalist.

S-a intamplat la inceputul anilor 2000, dupa un meci amical al echipei Rapid, in Poiana Brasov, cand o lovitura incasata in zona rinichiului era sa produca o tragedie.

"Fundasul dreapta m-a lovit cu talpa direct in zona rinichiului drept. Au urmat dureri cumplite, iar dupa ce am ajuns la hotel urinam sange, moment in care doctorul Dumitru s-a panicat si a spus ca trebuie sa mergem la spital. Era doar la cativa ani dupa decesul lui Vrabioru in Giulesti si poate si acel nefericit eveniment l-a facut mai precaut. M-a dus la un control la Brasov, unde mi s-a recomandat sa stau in pat 3 zile, sa nu fac efort. Doctorul Dumitru a trecut peste ce au spus medicii aceia si m-a adus de urgenta la Spitalul Militar din Bucuresti. Asta a fost sansa mea. Daca as fi ramas in Poiana atunci, cred ca s-ar fi intamplat o drama", a povestit Iordanescu pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor..

"La Spitalul Militar mi s-a zis ca trebuie sa-mi scoata rinichiul. Va dati seama ca la varsta mea de atunci, 22 de ani, mesajul asta a sunat ca o ghilotina. Dumnezeu mi-a mai intins o mina fiindca generalul Bina, care intre timp a decedat, a venit in tara, de la un seminar international, fix in acea dimineata", a mai spus Iordanescu.

Acesta a vorbit si despre durerile insuportabile cu care s-a confruntat dupa operatie.

"Trei saptamani numai pe perfuzii, aveam mainile negre de la intepaturile acelor, dormeam cu mainile legate si cu gheata pe ele. Timp de un an si jumatate a fost cumplit. O luna ma ridicam din pat doar sa merg pana la toaleta si inapoi, mers lent, practic eram ca un copil de 2 ani care invata sa mearga.

Apoi, alta luna am mers vioi, dupa care alergare usoara. Cumplit. Dupa ce am reintrat sa joc, cand venea un adversar din partea dreapta, gestul meu reflex era sa ma feresc, sa ma dau la o parte", a mai spus Iordanescu.

C.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Drama Edi Iordanescu, #cariera Edi Iordanescu , #stiri Anghel Iordanescu