Iordanescu: Suntem favoriti contra Frantei

Joi, 09 Octombrie 2008, ora 07:26
1412 citiri
Iordanescu: Suntem favoriti contra Frantei

Fostul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat ca baietii antrenati de Victor Piturca trebuie sa atace in meciul cu Franta, daca vor sa aiba sanse la victorie.

"Trebuie sa indraznim mai mult decat la Euro. Se poate obtine mai mult! Vom fi falimentari daca vom evolua ca la Euro! Echipa trebuie sa joace mai ofensiv. Nu e bine sa jucam defensiv... Echipa are experienta, maturitate... Daca am fi jucat in deplasare, n-am fi avut, probabil, nicio sansa. Franta este o echipa care are dificultati, care se confrunta cu probleme speciale. Se poate redresa cu noi sau se poate infunda de tot! Domenech evolueaza cu securea deasupra capului. Am vazut ambele jocuri disputate de Franta in actualele preliminarii si am descoperit ca are gauri mari pe centru! Nici in atac, Franta nu mai este ce-a fost pe timpuri. Nu trebuie sa ne temem de Ribery, chiar daca este un jucator special. Sunt sigur ca francezii vor tremura la vederea lui Mutu!", a spus Iordanescu pentru EvZ.

Fostul antrenor considera Romania favorita in meciul cu Franta. De asemenea "tata Puiu" a adaugat ca o infrangere ne-ar scoate din lupta pentru calificare.

"Suntem favoriti contra Frantei, indiferent ce ar spune cineva! Avem prima sansa! De ce? Pentru ca jucam acasa. Problemele Frantei sunt mai mari decat cele ale Romaniei. Daca pierdem cu Franta, sansele de calificare devin nule! Nici un rezultat de egalitate n-ar fi bun", a incheiat Iordanescu.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste neplăcută de la unul dintre cei mai în formă internaționali români, în perspectiva participării României la Euro 2024. Astfel, Olimpiu...
#iordanescu, #Romania, #Franta, #favoriti, #probleme , #stiri Anghel Iordanescu