Frumoasa Anna Kournikova, actuala parteneră a lui Enrique Iglesias, a fost descoperită de Virginia Ruzici: poveste incredibilă din anii '80

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 13:30
9633 citiri
Frumoasa Anna Kournikova, actuala parteneră a lui Enrique Iglesias, a fost descoperită de Virginia Ruzici: poveste incredibilă din anii '80
Anna Kournikova

Anna Kournikova a fost una dintre figurile emblematice ale tenisului la sfârșitul anilor 90.

Ea a ajuns până pe locul unu la dublu, câștigând 16 turnee, și era una dintre prezențele fermecătoare din circuit.

Anna Kournikova, care acum are trei copii cu cântărețul Enrique Iglesias, a fost un talent precoce. La vârsta de 8 ani ea a atras atenția unui promotor de turnee din Italia, care a sunat-o pe Virginia Ruzici. Românca abandonase cariera de jucător și o începea pe cea de manager.

"Poppi Vinti (n.r. - fost director al turneului de tenis din Perugia) m-a sunat și mi-a spus. Virginia, am văzut această fată mică din Rusia, Anna. Te rog să vii să o vezi aici la Roma.

Și m-am urcat în avion și am plecat la Roma împreună cu Cino Marchese, un mare manager din tenis, de la IMG.

Stăteam în avion și mă gândeam. Doamne, ce caut în avion să mă uit la o fată de 8 ani!

Ajung la club, fata era deja pe teren. Și o văd pe Anna și îmi dau seama cât e de bună: se mișcă, lovește bine, servește bine, era un copil-minune. Și i-am spus lui Cino: Trebuie să o semmnăm pe această fată!

Și am încercat să stăm de vorbă cu mama ei și cu antrenoarea ei, dar ele știau doar rusa. Știți cine ne traducea? Mica Anna. Ea știa puțină engleză, puțină italiană.

Și apoi i-am sus că vrem să semnăm cu ea și să o trimitem în SUA la academia lui Nick Bollettieri.

O pvoeste frumoasă, nu? Acea fată era Anna Kournikova. Așa a început Anna și așa am început eu cariera de manager", a pvoestit Virginia Ruzici într-un interviu acordat lui Daniel Spatz.

Anna Kournikova a ajuns nr 1 mondial la dublu în 1999 și cu 16 titluri în palmares. Frumoasa rusoaică este împreună cu Enrique Iglesias și are trei copii cu acesta.

#Anna Kournikova, #Virginia Ruzici, #Enrique Iglesias , #stiri tenis