Fotomodelul cu părinți gunoieri, crescută în mahala, care a ajuns Miss Universe în țara natală FOTO

Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 23:44
5781 citiri
Fotomodelul cu părinți gunoieri, crescută în mahala, care a ajuns Miss Universe în țara natală FOTO
Anna Sueangam-iam a ajuns Miss Thailanda FOTO facebook

O poveste de viață cum puține sunt, cu un final fericit. Aceasta este povestea fotomodelului Anna Sueangam-iam, în vârstă de 24 de ani, care a fost încoronată Miss Thailanda și apoi și-a reprezentat țara la Miss Universe 2023, care a avut loc la New Orleans, în SUA.

Apariția ei pe scenă într-o rochie argintie și strălucitoare a atras atenția tuturor, iar momentul defilării a ajuns viral.

"Această rochie a fost inspirată de împrejurimile familiare ale copilăriei mele. Crescând cu părinți gunoieri, viața mea de copil s-a desfășurat printre grămezi de gunoaie și materiale reciclabile. Această rochie unică a fost confecționată intenționat cu materiale aruncate și reciclate, și anume "Can Tab", pentru a prezenta UNIVERSE-ului că ceea ce este considerat fără valoare de mulți posedă de fapt propria valoare și frumusețe", a explicat ea.

Rochia a combinat cheițele de aluminiu de la dozele de suc cu cristale Swarovski. Sueangam-iam s-a născut și a crescut într-o mahala din Bangkok. Familia ei a trimis-o mai târziu la un templu pentru a o proteja de un mediu nesigur. Ea a crescut printre călugărițe budiste.

Ulterior, pentru a-și acoperi taxele de școlarizare, ea a trebuit să adune puncte de merit, să doneze sânge în fiecare semestru, să colecteze PET-uri și să curețe toaletele publice.

#Anna Sueangam iam, #miss Thailanda, #parinti gunoieri, #crescuta mahala, #tara natala , #stiri vedete