ProTV și Antena 1 s-au bătut pentru următoarele două Campionate Mondiale de fotbal. Cine a câștigat

01 Iunie 2024 - ProTV și Antena 1 s-au bătut pentru următoarele două Campionate Mondiale de fotbal. Cine a câștigat

Cele mai importante posturi de televiziune din România au concurat pentru obținerea drepturilor de difuzare ale următoarelor două Campionate Mondiale de fotbal, din 2026 și 2030.

Antena 1

Ramona Olaru, prima reacție după ce a fost înlocuită la matinalul Antenei 1: ”Nu plec decât cu picioarele înainte”

29 Mai 2024 - Ramona Olaru, prima reacție după ce a fost înlocuită la matinalul Antenei 1: ”Nu plec decât cu picioarele înainte”

Postul de televiziune Antena 1 a făcut o schimbare importantă referitoare la cunoscuta emisiune matinală ”Neața cu Răzvan și Dani”, înlocuind-o temporar pe Ramona Olaru cu Diana Munteanu.

Schimbare la Antena 1. Ramona Olaru nu va mai fi văzută la ”Neața cu Răzvan și Dani”. Care e motivul și cine vine în loc

23 Mai 2024 - Schimbare la Antena 1. Ramona Olaru nu va mai fi văzută la ”Neața cu Răzvan și Dani”. Care e motivul și cine vine în loc

Postul de televiziune Antena 1 a făcut o schimbare importantă referitoare la cunoscuta emisiune matinală ”Neața cu Răzvan și Dani”.

Fanii Formulei 1, zeci de reclamații la CNA. Cum au fost sancționate Antenele

20 Mai 2024 - Fanii Formulei 1, zeci de reclamații la CNA. Cum au fost sancționate Antenele

Posturile de televiziune Antena 1 şi Antena 3 au fost sancţionate de CNA după ce au întrerupt cu reclame curse de Formula 1.

Antena 1 a dat în judecată ProTV. Scandal interminabil cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

17 Mai 2024 - Antena 1 a dat în judecată ProTV. Scandal interminabil cu chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Conflictul dintre Antena 1 și foștii ”Chefi la Cuțite” Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea se extinde și asupra postului ProTV, care a anunțat recent revenirea celor

Transfer de senzație în media. Jurnalistul care pleacă de la ProTV la Antena 1 după aproape 30 de ani: ”Imposibilul e posibil!”

13 Mai 2024 - Transfer de senzație în media. Jurnalistul care pleacă de la ProTV la Antena 1 după aproape 30 de ani: ”Imposibilul e posibil!”

Ovidiu Oanță, unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de teren de la ProTV, va părăsi în curând trustul pentru a se muta la rivalii de la Antena 1.

Schimbare importantă la Antene. Unde a fost mutată una dintre cele mai cunoscute prezentatoare

11 Mai 2024 - Schimbare importantă la Antene. Unde a fost mutată una dintre cele mai cunoscute prezentatoare

O schimbare importantă a fost anunțată la Antene în ceea ce privește una dintre cele mai cunoscute prezentatoare, este vorba despre Nadina Câmpean, o jurnalistă cu 20 de ani de experiență.

Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare

25 Aprilie 2024 - Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare

Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 1, a decis să părăsească echipa Observator, unde a activat în ultimii 4 ani.

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare, după 22 de ani la Antena 1: ”Statornică, nu?” FOTO

18 Aprilie 2024 - Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare, după 22 de ani la Antena 1: ”Statornică, nu?” FOTO

Simona Gherghe (46 de ani), una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din mass-media românească, a avut o postare pe Facebook în care și-a amintit despre începurile ei în presă.

Doliu în presa românească. Legătura cu Dan Voiculescu a primului prezentator bărbat de la TVR

11 Aprilie 2024 - Doliu în presa românească. Legătura cu Dan Voiculescu a primului prezentator bărbat de la TVR

Florin Brătescu, primul prezentator bărbat al Televiziunii Române şi cofondator al postului Antena 1, a murit miercuri, 10 aprilie, la vârsta de 90 de ani.

Un nou proces pentru foștii chefi de la Antenă. La câte acțiuni în instanță a ajuns compania media

29 Martie 2024 - Un nou proces pentru foștii chefi de la Antenă. La câte acțiuni în instanță a ajuns compania media

O nouă ediție a Chefi la Cuțite a început recent, acesta fiind primul sezon fără Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Val de nemulțumire la adresa Antenei 1, după meciul Columbia - România: "Comentatorii i-ați împrumutat de la dezmembrări auto?"

27 Martie 2024 - Val de nemulțumire la adresa Antenei 1, după meciul Columbia - România: "Comentatorii i-ați împrumutat de la dezmembrări auto?"

Meciul Columbia-România 3-2 a fost transmis în România de Antena 1, fiind comentat de Felix Drăghici și Alex Rădulescu.

Cine comentează meciul de diseară dintre România și Columbia

26 Martie 2024 - Cine comentează meciul de diseară dintre România și Columbia

Meciul amical România - Columbia are loc, marţi, de la ora 21.30, pe arena echipei Atletico Madrid.

Chefii continuă ”războiul” cu Antena. Al patrulea proces pentru Dumitrescu și Scărlătescu. Bontea are doar trei

22 Martie 2024 - Chefii continuă ”războiul” cu Antena. Al patrulea proces pentru Dumitrescu și Scărlătescu. Bontea are doar trei

Conflictul dintre Antena 1 și foștii ”Chefi la Cuțite” Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea capătă proporții tot mai mari.

Criză la Antena 1. Se pun la bătaie cinci milioane de euro pentru cinci vedete

22 Martie 2024 - Criză la Antena 1. Se pun la bătaie cinci milioane de euro pentru cinci vedete

Antena 1, care era obișnuită să fie liderul televiziunilor în materie de entertainment, a primit o lovitură dură prima emisiune din noul sezon Chefi la Cuțite.

"Ei se cred niște Dumnezei, iar noi niște sclaveți!" Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre ce se întâmplă la Antena 1

19 Martie 2024 - "Ei se cred niște Dumnezei, iar noi niște sclaveți!" Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre ce se întâmplă la Antena 1

Antena 1 s-a despăriţi de cei trei Chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cu care a colaborat în ultimii nouă ani după ce aceştia au refuzat să mai participe la

Schimbare importantă la pupitrul știrilor Antenei 1. Cine e superba prezentatoare care intră pe post

19 Martie 2024 - Schimbare importantă la pupitrul știrilor Antenei 1. Cine e superba prezentatoare care intră pe post

Antena 1 a decis să aducă prezentatori noi la Observatorul de la ora 17.00. Astfel, Valentin Butnaru, care este şi gazda ştirilor de la ora 12.00, alături de colegele sale Olivia Păunescu şi

Producătorul Antenei 1 dezvăluie motivul rupturii de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu: "Aţi alergat după bani şi mai mulţi şi n-a mai contat cuvântul dat"

18 Martie 2024 - Producătorul Antenei 1 dezvăluie motivul rupturii de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu: "Aţi alergat după bani şi mai mulţi şi n-a mai contat cuvântul dat"

Antena 1 s-a despăriţi de cei trei Chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cu care a colaborat în ultimii nouă ani după ce aceştia au refuzat să mai participe la

Atac dur la Cătălin Scărlătescu: ”Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Probabil pe vremea aia nu erai aşa obosit....Mai ştii?”

17 Martie 2024 - Atac dur la Cătălin Scărlătescu: ”Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Probabil pe vremea aia nu erai aşa obosit....Mai ştii?”

Sezonul 13 al emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1, primul după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, va debuta pe 18 martie, de la 20.30.

Chef Florin Dumitrescu, dat din nou în judecată, alături de soție: ”Hai că se poate! Doaaaamne ferește!”

14 Martie 2024 - Chef Florin Dumitrescu, dat din nou în judecată, alături de soție: ”Hai că se poate! Doaaaamne ferește!”

Conflictul dintre Antena 1 și foștii ”Chefi la Cuțite” Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea capătă proporții tot mai mari.

Antena Grup, la cuțite cu Chefii plecați: le-a deschis noi procese. O dau în judecată și pe soția unuia dintre ei

13 Martie 2024 - Antena Grup, la cuțite cu Chefii plecați: le-a deschis noi procese. O dau în judecată și pe soția unuia dintre ei

Conflictul dintre Antena 1 și foștii ”Chefi la Cuțite” Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea capătă proporții tot mai mari. Antena Grup a deschis noi procese pe numele

Reguli noi la ”Chefi la cuțite”, fără Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei patru noi jurați se vor bate între ei. Când începe show-ul

11 Martie 2024 - Reguli noi la ”Chefi la cuțite”, fără Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei patru noi jurați se vor bate între ei. Când începe show-ul

Sezonul 13 al emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1, primul după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, va debuta pe 18 martie, de la 20.30, se va

Replica ”chefilor” Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în conflictul cu Antena 1

07 Martie 2024 - Replica ”chefilor” Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în conflictul cu Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cei trei chefi care au renunțat la emisiunea ”Chefi la cuțite” de la Antena 1, au acţionat la rândul lor Antena Group în

Mutare-șoc la Antene. Cine i-a luat locul lui Mihai Morar

07 Martie 2024 - Mutare-șoc la Antene. Cine i-a luat locul lui Mihai Morar

Mihai Morar a comentat prima cursă a sezonului de Formula 1 la Antena 1, dar reacțiile fanilor au fost de dezamăgire.

"Nimic nu poate să fie mai execrabil decât Formula 1 la Antene". Părere tranșantă după prima cursă a sezonului

05 Martie 2024 - "Nimic nu poate să fie mai execrabil decât Formula 1 la Antene". Părere tranșantă după prima cursă a sezonului

Un val de critici a apărut în mediul online la adresa Antenei 1 după ce postul generalist a câștigat dreptul de a transmite Formula 1 în următoarele trei sezoane.

Antena 1 a anunțat când începe noul sezon din "Chefi la cuțite"

04 Martie 2024 - Antena 1 a anunțat când începe noul sezon din "Chefi la cuțite"

Antena 1 a anunțat că noul sezon se va difuza pe micile ecrane începând cu data de 18 martie.

Ilona Brezoianu, despre relația cu Florin Ristei: “Chimia dintre noi nu se poate explica”

04 Martie 2024 - Ilona Brezoianu, despre relația cu Florin Ristei: “Chimia dintre noi nu se poate explica”

Colegi la Neatza, prieteni buni în afara platourilor de filmare, de la Antena 1, Florin Ristei și Ilona Brezoianu sunt și parteneri la cel mai popular show de transformări din peisajul TV, Te

Start în noul sezon din Formula 1! Cum s-a încheiat prima cursă din calendar

02 Martie 2024 - Start în noul sezon din Formula 1! Cum s-a încheiat prima cursă din calendar

Formula 1, ediția cu numărul 75, a început cu Marele Premiu al Bahrainului.

Mihai Morar, desființat după prima prestație în calitate de comentator F1. "Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu"

01 Martie 2024 - Mihai Morar, desființat după prima prestație în calitate de comentator F1. "Se zvârcolește în mormânt Miki Alexandrescu"

Mihai Morar a debutat în calitate de comentator Formula 1 cu ocazia calificărilor pentru Marele Premiu al Barainului.

Cine este iubita actriță a celui mai râvnit burlac de la Antena 1 FOTO

01 Martie 2024 - Cine este iubita actriță a celui mai râvnit burlac de la Antena 1 FOTO

Valentin Butnaru prezintă de ani buni Observatorul de prânz, de la Antena 1, și este socotit cel mai râvnit burlac de la postul tv.

Top 3 știri din presa centrală

Scandal între jurnaliști, după România - Ucraina 3-0. Victor Ciutacu: „Niște sub-oameni! Slugărnicie grețoasă!"
Scandal major după România - Ucraina 3-0: Victor Ciutacu a ieșit la atac. Mircea Marian, Radu Naum și Cătălin Tolontan au intrat în...

Horoscop zilnic. Marți, 18 iunie. Zodia care își va îmbunătăți situația financiară
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau...

Bancul zilei: Cum se dă Maria de gol
- Mărie, tu mă înșeli! - Nu-i adevărat Ioane! Mă învinovătești degeaba. - Și e italian... - Vezi că mă învinovătești...
  1. O femeie care urăște să gătească a dezvăluit cele 5 mese ușoare și sănătoase care au ajutat-o să slăbească 90 de kilograme
  2. ”Diamantul” lui Putin de 49 de milioane de dolari făcut scrum: Ucraina lovește decisiv VIDEO
  3. Petro-dolarii au devenit istorie! Arabia Saudită dă o lovitură puternică dolarului american
  4. Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
  5. Grecii vor construi 1.000 de kilometri noi de autostradă. Turiștii români vor putea ajunge mai rapid în zonele preferate VIDEO
  6. N-a mai rezistat! O mare actriță a întrerupt de trei ori spectacolul de la Teatrul Național din cauza publicului
  7. Lovitură grea primită de Putin: O țară apropiată se rupe de Rusia, renunțând la alianța sa militară
  8. „Comorile” descoperite de arheologi pe traseul noii autostrăzi din România. „Peste 200 de morminte cercetate” FOTO
  9. Marile exporturi ale României în 2023. Cine a cumpărat bunuri românești de 44 de miliarde de euro
  10. Marcel Ciolacu conduce cursa pentru președinție. Surpriza uriașă de pe locul al doilea SONDAJ