Antena 1 a anunțat când începe noul sezon din "Chefi la cuțite"

Luni, 04 Martie 2024, ora 12:45
2967 citiri
Antena 1 a anunțat când începe noul sezon din "Chefi la cuțite"
Cei patru jurati ai emisiunii Chefi la cutite FOTO facebook

Antena 1 a anunțat că noul sezon se va difuza pe micile ecrane începând cu data de 18 martie.

Premiera va avea loc într-o zi de luni, de la ora 20:30, iar emisiunea se va difuza în fiecare săptămână în zilele de luni, marți și miercuri, la aceeași oră.

Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați care aduc vasta lor experiență din domeniul gastronomic în platoul Chefi la cuțite, spațiul în care telespectatorii îi vor descoperi trăind împreună, pentru prima dată, bucuria audițiilor pe nevăzute, dar și tensiunea luptei pentru amulete.

Născut la Piatra Neamț, Chef Richard Abou Zaki are, la 26 de ani, o carieră culinară încununată de succes în Italia, unde deține patru restaurante. Primul dintre acestea, Retroscena, i-a adus o stea Michelin la numai opt luni de la inaugurare, iar pentru cel de-al patrulea, Controluce, a primit recent premiul ”Inovația anului”, în cadrul unui eveniment de marcă de la Milano, aceasta fiind una dintre cele mai importante distincții italiene într-o arie simbolică a bucătăriei italiene – pizzeriile.

Chef Ștefan Popescu, unul dintre cei mai apreciați Chefi din România, a fost Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din capitală și a urmat cursurile de trei stele Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța – „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009. Totodată, Chef Popescu are experiența de trainer în bucătărie pentru cei pasionați de domeniul gastronomic indiferent de vârstă, fiind formator în cadrul HORECA Culinary School, dar și al școlii de mini chefi Kids Chef Academy. Acum, publicul îl va putea revedea când începe noul sezon Chefi la cuțite.

Chef Alexandru Sautner aduce expertiza culinară câștigată atât în Germania, unde a activat 22 de ani, timp în care a inaugurat trei restaurante, cât și în România, unde a îmbinat remarcabil talentul în bucătărie cu priceperea pentru administrarea unei afaceri de succes în domeniul culinar. Implicat în mai multe business-uri horeca, este fondatorul Gioelia Cremeria, care în prezent are 14 locații, iar în 2020 a lansat Oliveto, restaurantul cu specific mediteranean care îi îmbogățește palmaresul de antreprenor în domeniul gastronomic.

Chef Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, care oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume. A fost, de asemenea, Executive Chef pentru lanțul de restaurante Q’s Inn si Pagaia, iar în prezent administrează restaurantele CAU din București și Constanța. În 2010, Chef Zaharia a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului, iar în 2019 a câștigat prima ediție Chef de România, o competiție dedicată bucătarilor profesioniști. Acum, publicul îl va putea revedea când începe noul sezon Chefi la cuțite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Șerban Huidu, după 24 de ani: ”Nu îmi vine să cred”
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Șerban Huidu, după 24 de ani: ”Nu îmi vine să cred”
Cunoscutul realizator de televiziune Șerban Huidu a revenit recent la Prima TV cu un sezon nou de „Cronica cârcotașilor”, emisiune care la 14 aprilie împlinește 24 de ani. Prima TV a...
Doliu în presa românească. Legătura cu Dan Voiculescu a primului prezentator bărbat de la TVR
Doliu în presa românească. Legătura cu Dan Voiculescu a primului prezentator bărbat de la TVR
Florin Brătescu, primul prezentator bărbat al Televiziunii Române şi cofondator al postului Antena 1, a murit miercuri, 10 aprilie, la vârsta de 90 de ani. Florin Brătescu a avut o...
#antena 1, #chefi la cutite, #emisiune, #debut, #18 martie , #stiri media