Antonel Tanase, atac la adresa lui Citu dupa ce si-a anuntat candidatura: "Cand esti nou, nu aduni dupa tine lichele si smecheri". Reactia premierului

Marti, 01 Iunie 2021, ora 09:59
5796 citiri
Antonel Tanase, atac la adresa lui Citu dupa ce si-a anuntat candidatura: "Cand esti nou, nu aduni dupa tine lichele si smecheri". Reactia premierului
Antonel Tanase i-a ironizat pe sustinatorii lui Florin Citu FOTO Facebook / Antonel Tanase

Presedinte PNL Sector 3 a lansat luni, 31 mai, o serie de atacuri la adresa premierului Florin Citu dupa ce acesta din urma si-a anuntat candidatura la sefia PNL. "Cand esti cu adevarat nou, nu aduna lunga tine in poza un grup de oportunisti, lichele si smecheri", subliniaza Tanase, adaugand ca il va sustine pe Ludovic Orban la congres. Cateva ore mai tarziu a venit si reactia lui Florin Citu.

Antonel Tanase a adus mai multe critici la tabara Citu si a ironizat-o pe fostul ministru al Educatiei Monica Anisie.

"Si pentru ca tot suntem la capitolul renume, nu te poti numi un "om nou", un om "care o ia de la capat intr-un nou proiect politic" daca tot ce ai facut pana la "noul proiect" a fost sa stergi pantofi pentru putere, sa te guduri pentru 5 minute la stiri, sa lingusesti, sa cersesti pozitii, sa juri loialitate cand nu ti-a cerut-o nimeni, sa faci compromisuri ca sa pari relevant, sa fentezi munca, sa minti ca esti capabil cand de fapt nu stii diferenta intre Pepsi si Plexi, in sfarsit, un om nou este acela care nu cauta cu disperare sa se faca de ras aratandu-si duplicitatea pentru a ramane pe scena politica", a relatat presedintele PNL Sector 3.

Liberalul l-a atacat apoi si pe Florin Citu, despre care spune ca a adunat "lichele" si "smecheri".

"Cat despre initiatorul "proiectului politic nou" ei bine, eu, daca as fi in locul lui, m-as delimita pe cat posibil de oameni care acum 1 luna voiau sa-i care plasele lui Ludovic Orban pentru putina atentie. Cand esti cu adevarat nou si vrei sa faci cum nu au facut altii, sa te indepartezi de practicile vechi, sa incepi de la 0, atunci nu aduna langa tine in poza de grup oportunisti, lichele si smecheri", a mai afirmat Antonel Tanase.

Liderul PNL Sector 3 si-a afirmat apoi sustinerea pentru Ludovic Orban.

"Revenind la "expiratul" politician Orban, ei bine, el a fost singurul care s-a opus formarii USL, decizie in urma careia a suferit politic ani la rand, singurul care a reusit sa indeparteze PSD de la guvernare inainte ca toata Romania sa devina proprietatea privata a lui Liviu Dragnea si a prietenilor lui si singurul care a repus PNL pe harta politicii, pe vremea cand cei care stau acum in poza de grup a "noului proiect politic" il dusesera in derizoriu. (...) Voi vota Ludovic Orban la congresul din toamna al PNL pentru toate motivele expuse mai sus dar mai ales pentru ca domnul Orban este un lider, nu un sef", a conchis liberalul.

Reactia lui Citu

Intr-o interventie la Digi24, Florin Citu a raspuns la acuzatiile fostului secretar general al Guvernului.

"Este trist sa vezi un coleg ca vorbeste despre propriii colegi asa. In PNL eu nu as fi de acord cu asa ceva. O sa vb cu dl Antonel Tanase sa ii spun ca nu e corect sa iti tratezi colegii asa. Din astfel de opinii castiga doar PSD. Nu cred ca este un curent care sa se amplifice, am incredere ca liberalii sunt oameni responsabili care isi respecta colegii", a declarat Florin Citu.

Citește și:
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o...
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că România merită să fie în Schengen, iar misiunea PNL este să continue demersurile în atingerea acestui obiectiv. „Mai întâi despre problema cea...