Oda inchinata lui Orban. Antonel Tanase, fostul secretar general al Guvernului dat afara de Nicolae Ciuca: "A scos castanele din foc cu mainile lui"

Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 14:18
6584 citiri
Oda inchinata lui Orban. Antonel Tanase, fostul secretar general al Guvernului dat afara de Nicolae Ciuca: "A scos castanele din foc cu mainile lui"
Foto: Facebook/Antonel Tanase

Antonel Tanase, fostul secretar general al Guvernului, actual deputat PNL, a scris pe pagina sa de Facebook ca Ludovic Orban este cea mai buna varianta de premier pentru viitorul guvern.

"Ludovic Orban, in ultimul an, a dat intregii clase politice o lectie de civism, prin asumarea unui Guvern de uzura, care a trecut tara prin criza, constient fiind ca nu ai cum sa iesi bine din asa ceva. Niciun Guvern, oricat de competent ar fi, nu are cum sa multumeasca o societate ingrijorata pentru ziua de maine si speriata de virus. Niciun Guvern, oricat de abil, din nicio tara, oricat de dezvoltata, nu a putut adopta masuri populare, ignorand prezenta pandemiei", a scris Antonel Tanase.

Fostul secretar general al Guvernului sustine ca in ciuda faptului ca Orban era constient ca nu va fi cel mai popular prim-ministru, nu s-a retras, "nu a abandonat, a scos castanele din foc cu mainile lui si si-a asumat scoaterea Romaniei din criza chiar din momentul T0, cand a reusit sa faca imposibilul, adica sa ii dezlipeasca de pe scaune pe Viorica Dancila si camarila lui Dragnea".

"Ludovic Orban, impreuna cu Guvernul pe care l-a condus, a oferit sprijin pentru pensionari, muncitori, crestini, atei sau antreprenori, fara a favoriza sau dezavantaja pe cineva.

Printre masurile luate de Guvernul Orban, in acest an pandemic, au fost si cateva balbe sau greseli. Insa aceste erori nu au fost facute din rea-credinta, ci din cauza faptului ca aceasta pandemie nu a mai avut un precedent, deci nu au existat protocoale sau exemple de bune practici, astfel greselile au fost inerente.

Toate deciziile luate de Ludovic Orban impreuna cu ministrii sai au avut un singur scop: protejarea sanatatii populatiei si oferirea sprijinului acolo unde este nevoie de el.

Guvernul Orban a avut o misiune foarte grea in ultimul an si zic grea pentru ca absolut toti romanii au avut de suferit in urma acestei pandemii. Insa au fost luati in calcul si copiii si parintii lor, care nu au avut cu cine sa ii lase acasa, si credinciosii si micile afaceri si angajatii care au ramas fara locuri de munca si bunicii. Ludovic Orban a avut doua mari tinte in anul care a trecut: sa evite saracirea irecuperabila a societatii si sa o protejeze de virus. Si tot ce a facut a facut pentru oameni, nu impotriva lor.

Daca domnul Orban va fi nominalizat de Presedintele Iohannis din nou Premier, Romania va continua sa se dezvolte. Incet, in prima jumatate a anului, adevarat, fiindca acest virus nu va disparea peste noapte ca sa lase loc bunastarii. Dar pana la urma vom trece si peste aceasta nenorocire si vom putea sa ne ducem mai departe misiunea: sa facem din Romania o tara normala, in care este usor sa traiesti si din care oamenii nu vor mai vrea sa plece.

In incheiere, imi declar toata sustinerea pentru domnul Orban, fiindca stiu ca cel care a avut curaj sa tina Romania pe linia de plutire in cea mai grea perioada a ei se va descurca mult mai mult decat onorabil atunci cand Romania va fi linistita si stabila", a mai scris Antonel Tanase.

Antonel Tanase a demisionat din functia de secretar general al Guvernului la solicitarea premierului interimar, Nicolae Ciuca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Antonel Tanase, #SGG, #guvern, #Orban , #stiri Antonel Tanase