Cel mai nou film cu înjurături a generat încasări record în weekend

Marti, 28 Martie 2023, ora 11:24
3598 citiri
Cel mai nou film cu înjurături a generat încasări record în weekend
Antonia joaca rolul unei politiste FOTO facebook

După succesul înregistrat cu „Teambuilding”, cel mai de succes film autohton, care a fost însă și aspru criticat pentru că abundă în înjurături, regizorul Matei Dima aduce pe marile ecrane un nou proiect cinematografic ambițios, „Haita de acțiune”.

Comedia "Haita de acţiune", cu Antonia, Anca Dumitra şi Matei Dima în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 3 milioane de lei.

"Haita de acţiune", în regia lui Vlad Dobrogeanu, a fost văzut în cinematografe în weekendul de lansare de 115.991 de spectatori.

Denzel (Matei Dima) este poliţist la rutieră, însă el se visează în filmele americane şi îşi doreşte să rezolve cazuri complexe. Este luat la mişto de toţi colegii lui din secţie pentru că este prea naiv să fie corupt şi nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o poliţistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România şi Aurel, primul agent de circulaţie din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

"Cred că filmul are 30% acțiune, 30% umor, 30% suflet și 10% înjurături", a afirmat regizorul Matei Dima, despre noul său film.

#antonia, #Haita in actiune, #Film, #incasari generoase, #record, #box office , #stiri media