Un nou film românesc cu înjurături care amenință să spargă topurile. Ce rol joacă Antonia

Joi, 23 Martie 2023, ora 08:00
4355 citiri
Un nou film românesc cu înjurături care amenință să spargă topurile. Ce rol joacă Antonia
Antonia joacă în filmul Haita în acțiune FOTO Facebook

După succesul înregistrat cu „Teambuilding”, cel mai de succes film autohton, care a fost însă și aspru criticat pentru că abundă în înjurături, regizorul Matei Dima aduce pe marile ecrane un nou proiect cinematografic ambițios, „Haita de acțiune”.

Filmul, care a fost lansat ieri, îi are în distribuție pe Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, și este o comedie de acțiune, din care nu lipsesc vorbele urâte.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat.

Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

"Cred că filmul are 30% acțiune, 30% umor, 30% suflet și 10% înjurături", a afirmat regizorul Matei Dima, despre noul său film.

#antonia, #Film, #Haita in actiune, #injuraturi, #topuri, #cinematografe , #stiri media