Judecatoria Craiova a admis eliberarea conditionata a lui Antonie Solomon
Antonie Solomon / Craiova
Magistratii Judecatoriei Craiova au decis, ieri sa-l elibereze conditionat, dupa ce a executat o treime din pedeapsa, pe Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei. Hotararea Judecatoriei Craiova nu este definitiva, iar daca in termen de 3 zile nu este contestata, Antonie Solomon va fi pus in libertate. "Admite propunerea de liberare ...
Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost eliberat conditionat din inchisoare: S-a facut dreptate! Dumnezeu sa ajute Justitia din Romania!
Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 18:21 - Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost eliberat conditionat din inchisoare: S-a facut dreptate! Dumnezeu sa ajute Justitia din Romania!
Antonie Solomon / Craiova
Magistratii Judecatoriei Craiova au admis, joi, cererea de eliberare conditionata a fostului primar al Craiovei Antonie Solomon, condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare cu executare pentru...
PROSTIA LUI ANTONIE SOLOMON. A mizat pe imunitatea parlamentara si fuga de justitie si si-a netezit drumul spre puscarie!
Luni, 23 Septembrie 2013, ora 19:24 - PROSTIA LUI ANTONIE SOLOMON. A mizat pe imunitatea parlamentara si fuga de justitie si si-a netezit drumul spre puscarie!
Antonie Solomon / Craiova
Fostul senator PP-DD de Dolj, Antonie Solomon, si-a scurtat drumul spre puscarie atunci cand a fost ales in Parlament. Procesul sau a ajuns la Curtea Suprema, unde s-a judecat rapid (fondul si...
Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, s-a predat Politiei, fiind condamnat la trei ani de inchisoare: "Nu ma voi mai intoarce in viata publica"
Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 00:19 - Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, s-a predat Politiei, fiind condamnat la trei ani de inchisoare: "Nu ma voi mai intoarce in viata publica"
Antonie Solomon / Craiova
UPDATE ORA 21.50/ Antonie Solomon, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul "Mita de la PIC", s-a predat vineri seara Politiei Craiova. "Dupa ce imi voi ispasi pedeapsa, nu o...
Partidul lui Dan Diaconescu a ramas deja fara doi parlamentari
Joi, 24 Ianuarie 2013, ora 05:41 - Partidul lui Dan Diaconescu a ramas deja fara doi parlamentari
Antonie Solomon / Craiova
Decizia nu a fost o surpriza pentru Antonie Solomon. "Am aflat ca am fost exclus si le respect hotararea. Am fost exclus din partid pentru ca nu am fost binevoitor la sfatul unora din partid....

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Antonie Solomon, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Antonie Solomon
Antonie Solomon
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Antonie Solomon, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.