PROSTIA LUI ANTONIE SOLOMON. A mizat pe imunitatea parlamentara si fuga de justitie si si-a netezit drumul spre puscarie!

Luni, 23 Septembrie 2013, ora 19:24
1202 citiri
Fostul senator PP-DD de Dolj, Antonie Solomon, si-a scurtat drumul spre puscarie atunci cand a fost ales in Parlament. Procesul sau a ajuns la Curtea Suprema, unde s-a judecat rapid (fondul si recursul) si a pierdut si o cale de atac, apelul. Acest dosar a fost instrumentat de adjunctul procurorului-sef DNA, Calin Nistor.

Judecatorii Completului de cinci judecatori de la Curtea Suprema au dat decizia definitiva in cazul senatorului PP-DD, Antonie Solomon, in doar trei termene, intr-o singura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.