Șeful diplomației americane, încântat de vizita în România: ”Mulțumesc gazdelor fantastice” FOTO

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 22:55
3449 citiri
Șeful diplomației americane, încântat de vizita în România: ”Mulțumesc gazdelor fantastice” FOTO
Antony Blinken, la plecarea din România FOTO Twitter

Secretarul american de Stat, Antony Blinken, a plecat miercuri, 30 noiembrie, din România, după o vizită de două zile în care a participat la reuniunea miniştrilor de externe din NATO şi s-a întâlnit cu oficiali de la Bucureşti.

Într-un mesaj postat pe Twitter, șeful diplomației americane a mulțumit gazdelor ”fantastice” şi și-a exprimat satisfacţia faţă de rezultatele bune ale discuţiilor avute aici.

”Mulţumesc prietenilor şi colegilor mei din NATO şi gazdelor noastre fantastice din România. Am încheiat o serie productivă de întâlniri şi discuţii. Alianţa va continua să meargă înainte de pe o poziţie de forţă, leadership şi unitate”, este mesajul postat pe contul oficial de Twitter al secretarului american de Stat.

Mesajul este însoţit de mai multe fotografii făcute la aeroport, în care Antony Blinken îşi ia rămas-bun şi se urcă în avion.

Într-un alt mesaj de mulţumire, şeful diplomaţiei de la Washington mulţumeşte colegilor de la Departamentul de Stat ”care au muncit din greu” şi ”profesionişilor de la Ambasada SUA (la Bucureşti - n.r.), care se străduiesc să promoveze priorităţile bilaterale, regionale şi globale în România. Aţi fost cu toţii gazde fenomenale în acest an, inclusiv pentru vicepreşedinta (Kamala Harris) şi pentru prima-doamnă (Jill Biden)”, le-a transmis Antony Blinken, amintind de vizitele la nivel înalt de care România a avut parte în acest an, marcat puternic de războiul din Ucraina.

#Antony Blinken, #sef diplomatie sua, #vizita Romania, #reuniune ministri externe nato, #reuniune nato Bucuresti, #razboi Ucraina , #SUA
Comentarii
Poza Mesianicul
Mesianicul
rank 1
Șeful diplomației americane, încântat de vizita în România 😁🤣.
Poza valy9
valy9
rank 1
la el placut mult