Încă un antrenor a fost demis în Superliga României

Marti, 27 Februarie 2024, ora 20:41
2201 citiri
Încă un antrenor a fost demis în Superliga României
Giovanni Constantino FOTO facebook

Patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat marţi seara, într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului oltean, că a decis să încheie colaborarea cu antrenorul italian al formaţiei, Giovanni Constantino.

„Când ai o criză de rezultate presiunea creşte şi totul devine mai greu. Din păcate, ne-am afundat şi mai mult în clasament, ne-am afundat şi ca joc, asta este cel mai grav, mă doare, pentru că jocul e din ce în ce mai slab. Ne-am pierdut din strălucirea pe care o aveam şi datorită acestui aspect astăzi am hotărât să închei colaborarea cu Giovanni Constantino, deşi sincer vă spun că îmi pare rău de acest băiat, că este un profesionist, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia şi datorită presiunii nu mai poate să dea randament. S-a simţit această presiune şi la el, şi în decizii, şi în pregătire. Eram convins că vom continua cel puţin până la vară, dar aceste împrejurări m-au determinat să pun punct astăzi acestei colaborări din dorinţa de a aduce acel declic, acel restart”, a declarat Adrian Mititelu, care a precizat că nu s-a gândit la un înlocuitor pentru italian.

Giovanni Constantino a venit la FCU Craiova în octombrie 2023 şi a condus pe FCU Craiova în 18 meciuri, cu 7 victorii şi 8 înfrângeri în Superligă şi Cupa României.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep: ”Prea multe minciuni acolo”
Explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep: ”Prea multe minciuni acolo”
Din cauza unei afecțiuni medicale, Simona Halep a ratat meciul pe care echipa României l-a susținut la finalul săptămânii trecute cu Ucraina, în competiţia Billie Jean King Cup. În...
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
#antrenor, #demis, #constantino, #Superliga Romaniei, #FCU Craiova, #rezultate , #stiri fotbal