Cu cât se vinde cel mai înalt apartament de locuit din lume! Priveliștea e de neegalat FOTO

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 23:17
3941 citiri
Cu cât se vinde cel mai înalt apartament de locuit din lume! Priveliștea e de neegalat FOTO
Apartamentul costă 250 de milioane de dolari FOTO facebook

Cel mai înalt apartament din lume a fost scos la vânzare în New York. Este vorba de The Penthouse, situat în Central Park Tower, considerată cea mai înaltă clădire rezidențială de pe mapamond.

Penthouse-ul ocupă etajele 129-131, iar pentru a-l achiziționa este nevoie de 250 de milioane de dolari. Pe lângă faptul că este cel mai înalt apartament din Central Park Tower, este și cel mai mare, având o sală de bal și cea mai înaltă terasă din lume.

Fiecare etaj este conectat de o scară mare în spirală. Suprafața interioară are peste 1.600 de metri pătrați, în timp ce spațiul exterior are peste 400 de metri pătrați.

În interiorul acestui apartament de vis se află, printre altele, douăzeci și trei de camere cu șapte dormitoare, opt băi, o bibliotecă, o cameră media, o sală de bal, lifturi private și puncte de intrare separate.

Penthouse-ul a fost proiectat de Adrian Smith și Gordon Gill Architecture și are o vedere de 360 de grade care cuprinde Central Park, Hudson și East River, precum și întregul orizont al orașului New York. Clădirea a fost proiectată din interior spre exterior pentru a maximiza aceste priveliști incomparabile.

#Apartament New York, #250 milioane dolari, #cel mai inalt din lume, #etajele , #stiri magazin