Cum arată apartamentul minuscul cu preț revoltător pentru clujeni: "E o baie cu o mică anexă de depozitare a omului" FOTO

Marti, 21 Martie 2023, ora 11:43
3249 citiri
Cum arată apartamentul minuscul cu preț revoltător pentru clujeni: "E o baie cu o mică anexă de depozitare a omului" FOTO
Imagine din locuința scoasă la vânzare FOTO Clasic imobiliare

Piața imobiliară din Cluj Napoca s-a făcut remarcată în ultimii ani în urma anunțurilor prin care sunt scoase la vânzare locuințe mici la prețuri mari, unele dintre acestea devenind virale.

Un nou val de comentarii se rostogolește în mediul online după ce un apartament de 16 metri pătrați din zona Astoria, din Cluj-Napoca, a fost scos la vânzare la prețul negociabil de 52.000 de euro.

„Apartamentul este situat la parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 de metri pătrați, respectiv 16 suprafața utilă.

Apartamentul este contorizat, finisat, cu parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat.”, scrie în anunțul citat de cluj24.ro.

"O baie cu spațiu de dormit și fierbător"

Conform anunțului, „apartamentul tip studio” de nici 20 de metri pătrați utili, construit în 1970, se vinde la peste 3000 de euro pe metrul pătrat, situație care i-a revoltat pe clujeni în comentariile mai multor postări cu proprietatea.

„Problemă mare noaptea dacă greșești dulapul”.

„Ce să faci cu toaleta?”.

„Corect și asta, ar putea deveni opțională, ca și locul de parcare.”

„E o baie cu spațiu de dormit și fierbător… Atât văd.”

„Așa văd și eu. E o baie cu o mică anexă de depozitare a omului, în cazul în care ar vrea să rămână peste noapte în baie. Eventual să-și facă și un nes la plic la trezire.”

„Să sune cineva la 112, i-a fost furată bucătăria!”.

„Confort 1 la 16 mp? V-ați prăjit la cap?”.

„La bănetul ăsta nu au mai avut bani de renovat bucătăria și baia?”.

#apartament vanzare, #Cluj Napoca, #pret mare, #reactii , #stiri imobiliare
Comentarii