Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods

Miercuri, 17 Aprilie 2024, ora 11:29
1660 citiri
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
FOTO Hepta

Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele inteligente.

Această inițiativă ar putea aduce pe piață alternativa mai accesibilă la Vision Pro, cu funcții asemănătoare, dar cu un design inspirat de produsele similare lansate de Meta și Amazon.

Jurnalistul Mark Gurman, cunoscut pentru acuratețea informațiilor sale despre Apple, a dezvăluit că noii ochelari inteligenți ai companiei ar putea veni cu unele dintre caracteristicile Vision Pro.

Cu toate acestea, se așteaptă ca aceștia să nu includă toate funcționalitățile avansate ale acestui model, cum ar fi un afișaj transparent de înaltă calitate. În schimb, ochelarii ar putea integra audio, utilizarea camerelor și funcții de inteligență artificială pentru recunoașterea obiectelor, adaptându-se astfel nevoilor utilizatorilor în diverse contexte, potrivit unui raport recent publicat de The Verge.

Apple ar putea poziționa ochelarii inteligenți ca o alternativă la AirPods

Conform sursei citate, Apple ar putea poziționa ochelarii inteligenți ca o alternativă la AirPods, oferind o autonomie îmbunătățită și funcții AI avansate, ceea ce le-ar permite utilizatorilor să rămână conectați continuu la ecosistemul Apple, fără necesitatea de a purta căști. Totuși, AirPods-urile vor rămâne disponibile ca o opțiune premium pentru cei care doresc o experiență audio de calitate superioară.

În acest moment, dezvoltarea ochelarilor inteligenti de la Apple este încă în faza de testare, fără o garanție clară că produsul va ajunge pe piață. Având în vedere popularitatea dispozitivelor purtabile inteligente, precum ochelarii Ray-Ban ai Meta și Echo Frames ai Amazon, este foarte posibil ca Apple să își extindă oferta în acest segment.

Compania explorează de asemenea îmbunătățiri ale AirPods-urilor, prin adăugarea de senzori avansați pentru sănătate și AI, oferind astfel o parte din beneficiile ochelarilor inteligenți, fără necesitatea unei perechi de ochelari.

Quarterly Report - Editia 4

Retroarch și PPSSPP disponibile pe iOS. Cum se pot accesa emulatoarele de jocuri
Retroarch și PPSSPP disponibile pe iOS. Cum se pot accesa emulatoarele de jocuri
Retroarch și PPSSPP, două emulatoare de console de jocuri retro, sunt acum disponibile pe iOS. Utilizatorii de iPhone pot instala acum Retroarch și PPSSPP direct din App Store. Retroarch, mai...
Apple va lansa a doua generație de AirTag în 2025
Apple va lansa a doua generație de AirTag în 2025
Au trecut trei ani de la lansarea primului Apple AirTag, dispozitivul de urmărire care ajută utilizatorii să-și găsească obiectele pierdute sau furate. Deși informațiile despre o nouă...
#apple, #ios, #tehnologie , #Apple