Apple Watch: Ce stim si ce nu stim despre ceasul inteligent

Marti, 10 Martie 2015, ora 10:42
5133 citiri
Apple Watch: Ce stim si ce nu stim despre ceasul inteligent
Foto: Apple

Apple Watch, ceasul inteligent produs de gigantul american IT, a fost lansat luni seara. Insa exista cateva aspecte care nu au fost lamurite in cadrul conferintei.

Cult of Mac a realizat o lista cu lucrurile pe care le stim si cele pe care nu le stim despre dispozitiv.

Apple Watch: Cum va fi depasita cea mai mare provocare?

  • Ce stim

Cat costa: Intrebarea care a fost pe buzele tuturor inaintea evenimentului de luni seara a fost cat costa Apple Watch. Iata preturile pentru toate variantele:

- versiunea de baza Apple Watch Sport, din aluminiu, de 38 mm costa 349 de dolari;

- versiunea de baza Apple Watch Sport, din aluminiu, de 42 mm costa 399 de dolari;

- versiunea Apple Watch, din otel inoxidabil, de 38 mm costa 549 de dolari;

- versiunea Apple Watch, din otel inoxidabil, de 42 mm costa 599 de dolari;

- versiunea Apple Watch Edition, din aur din 18 carate, costa intre 10.000 si 17.000 de dolari.

Curele: Apple vinde separat curele pentru ceasul inteligent. Astfel, preturile pornesc de la 49 de dolari si ajung pana la 449 de dolari.

Cand va fi disponibil: Precomenzile pentru Apple Watch pot fi facute incepand cu 10 aprilie, pe site-ul companiei. Dispozitivele vor ajunge in magazine pe 24 aprilie.

Rezistent la apa: Apple a confirmat ca ceasul inteligent va fi rezistent la apa. "De exemplu, poti sa il porti atunci cand mergi la sala, cand alergi, cand mergi prin ploaie sau cand te speli pe maini. Nu e recomandat sa il scufunzi in apa", a transmis compania.

Baterie: Apple Watch are o baterie ce trebuie reincarcata dupa cel mult 18 ore. Insa are si o functie, numita Power Reserve, cu ajutorul careia dureaza trei zile. Insa exista un mare dezavantaj: pentru a consuma putina baterie, el arata doar ora.

Fara actualizare: Apple a dat de inteles ca sistemul de operare S1 nu va fi actualizat.

  • Ce nu stim

Accesorii: Apple Watch ar putea avea parte de accesorii utile, iar multe companii au anuntat ca lucreaza la curele ce maresc durata bateriei sau carcase impermeabile. Insa acest domeniu e inca un mister, avand in vedere ca Tim Cook nu a scos nicio vorba pe subiect.

Cand va fi disponibil in magazinele partenere: Apple a mentionat ca ceasul inteligent va ajunge in aprilie in magazinele sale, dar nu a precizat si cand va ajunge la ceilalti retaileri.

De unde poti cumpara ceasul de aur? Nu stim exact care sunt magazinele selectionate pentru vanzarea variantei de lux, care costa cel putin 10.000 de dolari.

Memorie: Inca nu se stie ce memorie va avea Apple Watch. Cel mai probabil, va avea cativa GB, pentru melodii, dar un numar exact nu a fost dat.

Garantie: Ceasul inteligent va avea parte si de o garantie suplimentara, dar nu a fost comunicat un pret.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Apple Watch preturi, #Apple Watch detalii, #Apple Watch necunoscute , #Apple Watch