Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Produsul Apple care poate fi furat si folosit fara probleme de hoti: E mult prea simplu!

Vineri, 15 Mai 2015, ora 21:10
7461 citiri
Produsul Apple care poate fi furat si folosit fara probleme de hoti: E mult prea simplu!
Foto: Apple

Oricine fura un ceas inteligent Apple Watch poate sa il reseteze in cam 20 de secunde si sa il foloseasca fara probleme.

Intr-adevar, e protejat de o parola, insa acest lucru nu e un inconvenient, arata CNN Money.

Daca apesi cateva secunde pe butonul de inchidere Power Off si alegi optiunea ca toate datele stocate sa fie sterse, atunci o poti lua de la zero cu acest gadget.

Motivul pentru care Apple nu a protejat mai bine acest dispozitivul nu este cunoscut.

De exemplu, iPhone are unele setari si unele aplicatii care descurajeaza hotii. Insa trebuie sa tinem minte ca ceasul inteligent nu este un gadget de sine statator, nici macar nu se conecteaza singur la Wi-Fi, ci prin intermediul smartphone-ului, asa ca e mai dificil sa impui masuri suplimentare de securitate.

Cel mai profitabil produs lansat vreodata de Apple? Si-a zdrobit concurenta intr-o singura zi

Concurenta a fost zdrobita

In prima zi de la lansare, Apple Watch s-a vandut in aproape un milion de exemplare in Statele Unite. De asemenea, chinezii au epuizat stocul de modele din aur din 24k, cu pretul de 20.000 de dolari.

Estimarile arata ca Apple a vandut in 24 de ore 3 milioane de ceasuri inteligente: 1,8 milioane din versiunea de baza Sports, 1,3 milioane din cea de mijloc Watch si 40.000 din cea de lux Edition.

Cifra este mai mica decat in cazul iPhone-urilor si iPad-urilor, insa este mai mare decat ceasurile inteligente vandute de toate companiile concurente intr-un an intreg.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Apple Watch hoti, #Apple Watch furt, #Apple Watch furat , #Apple Watch