Apple irita Nvidia, cu noul iPad

Vineri, 09 Martie 2012, ora 13:06
5886 citiri
Apple irita Nvidia, cu noul iPad
Foto: hitechworldita

Nvidia afirma ca graficele prezentate de Tim Cook vizand performantele procesorului A5X din dotarea noului iPad, in paralel cu cele ale Nvidia Tegra 3, sunt discutabile, solicitand noi masuratori.

Este vorba mai exact despre detalii din cadrul prezentarii de joi, realizate de Apple pe scena de la Yerba Buena din San Francisco, in cadrul careia performantele noului tablet al grupului din Cupertino s-au aflat sub lumina reflectoarelor, relateaza Webnews.

Unul din graficele aduse in prim plan a avut darul de a starni iritarea grupului Nvidia, prezentand date care sustin ca performantele procesorului Apple A5X sunt de patru ori mai bune decat cele oferite de Nvidia Tegra 3, fara a se preciza insa conditiile exacte in care a fost efectuata evaluarea.

Acesta este asadar motivul pentru care Nvidia solicita reluarea testelor si publicarea datelor concrete obtinute in urma masuratorilor efectuate, cu descrierea detaliata a conditiilor in care se realizeaza confruntarea, de indata ce noul iPad va fi disponibil pe piata, precizeaza sursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Nvidia Apple, #Nvidia Tegra3 Apple A5X , #iPad