Apple lanseaza iPad 4 cu 128 GB, in februarie

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 17:42
2648 citiri
Apple lanseaza iPad 4 cu 128 GB, in februarie
Foto: Apple

Apple va pune in vanzare, pe 5 februarie, a patra generatie a tabletei iPad, care va fi dotata cu o capacitate de stocare de 128 GB, dublu fata de versiunile anterioare.

Modelul care va avea doar conectivitate Wi-Fi va costa 799 de dolari, iar modelul ce se va putea conecta prin 4G va costa 929 de dolari, a anuntat compania, intr-un comunicat de presa.

Noua versiune a tabletei include doar modificari minore fata de cele anterioare, analistii estimand ca Apple va lansa un model cu imbunatatiri semnificative in urmatoarele luni.

Tableta cu 128 GB are, astfel, tot un ecran de 9,7 inch cu Retina Display, camera HD pentru functia FaceTime si procesor A6X.

Apple spera ca aceasta noua versiune sa atraga mediul de business. In anuntul de lansare, precizeaza ca o capacitate mai mare de stocare este mai potrivita pentru fisiere mari, cum ar fi cele 3D CAD, pentru editarea de filme sau fisiere audio.

Desi compania americana ramane lider pe piata tabletelor, Apple resimte cresterea concurentei din partea unor tablete mai ieftine, cum ar fi Kindle Fire HD de la Amazon si Nexus 7 de la Google. Anul trecut, pentru a face fata pe piata tabletelor cu ecran mai mic, a lansat iPad Mini.

Quarterly Report - Editia 4

Telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie
Telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie
Începând cu 1 iunie 2024, mai multe modele de smartphone-uri populare în România vor rămâne fără suport pentru WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie. WhatsApp va...
Premier Energy debutează la bursă cu un preț mai mare decât cel din oferta inițială
Premier Energy debutează la bursă cu un preț mai mare decât cel din oferta inițială
Furnizorul de gaze și electricitate Premier Energy PLC a debutat marți, 28 mai, la Bursa de Valori București, la aproape două săptămâni după finalizarea ofertei publice inițiale. După...
#iPad 4 128 GB, #lansare versiune noua iPad , #iPad