Apple pregateste noua lovitura: filme din cloud

Sambata, 15 Octombrie 2011, ora 08:44

   

Apple pregateste noua lovitura: filme din cloud
Apple pregateste urmatoarea lovitura pentru concurenta: va lansa in curand serviciul de filme prin cloud.

Reprezentantii companiei americane s-au intalnit cu mai multi oficiali ai marilor studiouri de film de la Hollywood pentru a finaliza parteneriatele prin care Apple va putea vinde, via iTunes, utilizatorilor de iPhone, iPod si iPad, productiile, afirma surse citate de publicatia de peste ocean.

Serviciul de filme in cloud va fi lansat la sfarsitul acestui an sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2012. Apple mizeaza pentru obtinerea de continut pe joint venture-ul hollywoodian denumit Ultraviolet din care fac parte toate studiourile de film importante, mai putin Disney. Odata cu lansarea serviciului Apple, clientii care cumpara DVD-uri sau discuri Blu-ray cu diverse filme vor avea si acces neconditionat la descarcarea versiunilor digitale ale titlurilor din cloud.

Citeste mai multe despre Apple pregateste noua lovitura: filme din cloud pe Hit.ro.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2138 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
geticul
rank 3
incomplet
Odata cu lansarea serviciului Apple, clientii care cumpara DVD-uri sau discuri Blu-ray cu diverse filme vor avea si acces neconditionat la descarcarea versiunilor digitale ale titlurilor din cloud.

adica imi cumpar cu film si am acces sa descarc acelasi film? pentru ce, ca deja il am. inca nu e precizat daca poti sa descarci alte filme sau sa le vezi in streaming.

apple isi doreste sa realizeze acest serviciu, dar studiourile inca nu sunt convinse inca. de ce? asta ar insemna sa ramane legate numai de serviciile apple. si ceilalti utilizatori care nu au echipamente apple ce vor face?

subiectul e in continuare deschis.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor