Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Audit energetic - aplicatie pentru iPad

Vineri, 10 Februarie 2012, ora 19:21
4154 citiri
Audit energetic - aplicatie pentru iPad
Foto: Casa e Clima

Energy Audit App este noua aplicatie pentru iPad, dezvoltata de EscoGi3 in colaborare cu Megaman, dedicata eficientei energetice, disponibila in magazinul virtual al grupului Apple.

Aplicatia permite efectuarea auditului energetic pentru sistemul de iluminare al companiilor, magazinelor, hotelurilor sau chiar la nivelul propriei locuinte, relateaza Casa e Clima.

Intr-o formula simpla si intuitiva, Energy Audit App calauzeste pasii utilizatorului, evidentiind posibilitatile de economisire a energiei electrice si in mod implicit a costurilor corelate consumurilor specifice.

In plus, aplicatia ofera si solutii de reducere a emisiei de CO2, derivata din inlocuirea becurilor traditionale cu sursele de iluminat pe baza de LED: baza de date interna contine caracteristicile tehnice ale tuturor modelelor LED disponibile, permitand alegerea celei mai convenabile solutii.

Conceputa initial pentru a deveni un instrument util in sectorul instalatiilor, arhitecturii si comercializarii de produse specifice, Energy Audit App s-a demonstrat usor de utilizat si la nivelul gospodariei consumatorului privat.

Printre alte functii se numara si cea denumita Energy Saving App, care ofera actualizari constante vizand caracteristicile tehnice ale produselor si pretul acestora, precizeaza sursa.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#aplicatie audit energetic, #Energy Audit iPad, #aplicatii iPad , #iPad