Cele mai tari jocuri pentru iPad (Galerie foto)

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 14:12
4527 citiri
Cele mai tari jocuri pentru iPad (Galerie foto)
foto: TechLand

Odata cu lansarea oficiala pe piata a tabletei iPad, incununata de succes, in ciuda comentariilor nu tocmai favorabile, devine tot mai clar ca jocurile video compatibile cu noua jucarie Apple vor fi la foarte mare cautare.

Sansele ca noua tableta iPad sa ajunga rapid si in Romania, daca nu in magazine, cel putin in buzunarele celor cu drum prin Statele Unite, sunt destul de mari, daca ne amintim ca iPhone-ul avea succes in tara noastra cu mult inainte de lansarea sa oficiala.

In asteptarea noii senzatii touchscreen pe piata din Romania, nu putemn decat sa tragem cu ochiul la cele mai tari jocuri compatibile cu iPad, disponibile in SUA la preturi cuprinse intre 5 si 13 dolari, potrivit TechLand.

Un iPad se vinde pe eBay cu de 10 ori pretul din magazine

Plants vs. Zombies HD

Daca v-a placut versiunea jocului pentru iPhone, sigur va veti indragosti de varianta HD disponibila pe iPad, spun cei care au apucat deja sa testeze Plants vs. Zombies HD pe noua tableta Apple.

Civilization Revolution pentru iPad

Marele succes inregistrat de jocul Sid Meier's Civilization Revolution pe iPhone, promite sa fie dublat de noua varianta dedicata tabletei iPad, optimizata pentru ecranul de inalta rezolutie al tabletei Apple, cu detalii grafice surprinzatoare si o mai buna vedere de ansamblu.

Primele tablete iPad, puse in vanzare in SUA

PAC-MAN se intoarce pe iPad

Iubitorii jocurilor clasice se pot reintalni cu celebrul PAC-MAN si in secolul XXI, acelasi joc al copilariei putand fi jucat acum pe gadgetul de ultima generatie lansat de Apple.

Frogger Pad, de la tonomat la iPad

Tot din seria jocurilor clasice, Frogger revine in forta, mai tanar ca niciodata, la 29 de ani de la inventare.

Ajuta broscuta sa treaca strada si arata-le prietenilor cum te mai descurci cu ajutorul facilitatii Facebook Connect.

Scrabble pentru iPad

Daca doriti sa va reintoarceti la masa de Scrable, pentru un joc amuzant si inteligent, iubit in intreaga lume, trebuie sa incercati noul Scrabble pentru iPad, lansat de Electronic Arts.

Cei care l-au incercat sustin ca grafica HD si noul stil de joc il fac sa merite descarcat de pe iTunes.

iPad, construit din componente Samsung si LG

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#jocuri iPad, #aplicatii iPad, #jocuri video iPad, #jocuri iTunes , #iPad