Cinci produse secrete la care Apple lucreaza

Sambata, 01 Iunie 2013, ora 19:38
1873 citiri
Cinci produse secrete la care Apple lucreaza

Zvonurile si speculatiile tin piata produselor IT in forma. Ce poate sa fie mai interesant decat sa tragi cu ochiul in laboratoarele Apple si sa vezi la ce se lucreaza acolo? Iata cinci produse secrete la care Apple lucreaza acum.

O serie de zvonuri care circula lasa sa se inteleaga ca viitorul iPhone de la Apple va avea incorporat un senzor biometric de amprente combinat cu Near Field Communication. Aceste functii vor pune temelia pentru utilizarea iPhone ca un dispozitiv convenabil si foarte sigur de plata, scrie wallstcheatsheet. Apple are deja un brevet intitulat "optiuni de plata in functie de locatie" care urmeaza sa fie un viitor e-portofel.

"Stylus optic" este un alt secret bine pazit la Apple. Este un senzor de presiune, care ar permite unui utilizator sa interactioneze cu alte ecrane de afisare. Aceasta ar putea fi, de asemenea, utilizat pentru combinarea intre mai multe produse compatibile pentru crearea unui iPad gigant sau a unui touchscreen mare. Ideea este aceea ca acest dispozitiv stylus ar putea fi folosite in conjunctie chiar cu alte sisteme de operare si ar permite utilizatorilor sa interactioneze dinamic cu un ecran virtual.

Un alt brevet obtinut de Apple intitulat "Accesarea un vehicul prin dispozitive portabile", pare sa fie o metoda prin care un iPhone conectat la un autovehicul poate efectua mai multe functii printre care pornirea motorului, deblocarea usilor, pronirea caldurii si a sistemelor de ventilatie si probabil multe altele. O parte esentiala din acest sistem sunt metodele si sistemele de siguranta.

Apple nu a dat prea mare importanta jocurilor, asa ca are intentia sa recupereze. Bazat pe un brevet intitulat "Pozitionarea relativa de dispozitive", Apple ar putea crea mai multe tipuri diferite de jocuri hibrid, care sa combine lumile virtuale cu cele reale. Dupa cum este descris in brevet, aceasta tehnologie permite mai multor utilizatori sa joace un joc impreuna prin intermediul dispozitielelor electronice.

Un ultim zvon care a transpirat din laboratoarele Apple este cel la care lucreaza o echipa de 100 de specialisti si care se concentreaza pe realizarea unui ceas inteligent care incorporeaza un ecran flexibil Willow. Apple vrea sa produca cat mai curand un ceas inteligent care promite sa faca lucruri incredibile, accesibile toate incorporate intr-un dispozitiv usor de purtat.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#produse noi Apple , #iPad