Ziare.com

De ce Apple nu s-a aliat cu Facebook?

Vineri, 10 Iunie 2011, ora 08:15

   

De ce Apple nu s-a aliat cu Facebook?
Apple si-a reinnoit software-ul pentru iPhone, iPad si iPod Touch si a integrat pentru prima data o retea sociala, insa nu pe cea mai frecventata de utilizatori. In noua versiune a sistemului de operare iOS, Apple, compania tech cea mai valoroasa din lume, nu s-a aliat cu Faceboook, cel mai mare site de social networking.

In schimb, compania lui Steve Jobs a ales sa se alieze cu Twitter, un serviciu de micro-blogging, care nu are nici jumatate din membrii pe care ii detine Facebook. Twitter va fi construit pentru iOS 5 si va integra mai multe aplicatii Apple.

Utilizatorii vor putea sa trimita instantaneu tweets care sa contina fotografii, videoclipuri, linkuri si multe altele.

Expertii sugereaza ca Facebook a fost respinsa din dorinta Apple de a mentine controlul asupra experientei utilizatorului si de a pastra legatura directa cu clientii sai, obiectiv care s-ar fi ciocnit cu ambitiile Facebook.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Companiile media, casele de discuri si studiourile de televiziune cunosc prea bine ca Apple vrea sa fie primul punct de contact pentru utilizatorii sai atunci cand cumpara un abonament, cand vad un anunt sau cand "rasfoiesc" niste aplicatii.

Citeste mai multe despre De ce Jobs nu s-a aliat cu Zuckerberg? pe Business24.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 859 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor