iPad 3 ar putea fi lansat la inceputul lui 2012

Duminica, 21 August 2011, ora 13:23
1492 citiri
iPad 3 ar putea fi lansat la inceputul lui 2012
Foto: Daylife

Apple ar putea lansa o noua versiune a tabletei iPad la inceputul anului 2012, potrivit unor surse, care au precizat ca gigantul american a comandat deja mai multe componente producatorilor asiatici.

Sursele au declarat, pentru The Wall Street Journal, ca Apple a comandat ecranele si procesoarele pentru noile iPad.

Noua generatie a tabletei va avea o rezolutie mai mare, de 2048 X 1536 de pixeli, compartiv cu 1024 X 768, pentru iPad 2, iar ecranul va avea o dimensiune de 9,7 inch.

Un oficial al unei companii ce furnizeaza componente pentru Apple a declarat ca s-au facut comenzi pentru aproximativ 1,5 milioane de iPad 3, a caror productie va incepe in trimestrul al patrulea din acest an.

Ca majoritatea marilor branduri de electronice si computere personale, Apple nu isi produce singura dispozitivele. Aceastea sunt realizate de specialisti in productie, majoritatea din Taiwan, cu operatiuni extinse in China, care asambleaza gadget-urile pe baza indicatiilor date de Apple. Acestia folosesc furnizori de componente aflati tot in Taiwan sau in alte tari asiatice. Tableta iPad este produsa de compania Hon Hai Precision Industry, din Taiwan.

Nici purtatorul de cuvant al acesteia, si nici cei ai Apple nu au comentat informatiile.

In trimestrul al doilea, Apple a vandut 9,3 milioane de dispozitive iPad, triplu fata de perioada similara din 2010.

Totusi, in acest an, iPad intampina concurenta serioasa din partea altor mari companii, precum Samsung, Motorola, ZTE si Toshiba, care au tablete ce ruleaza pe sistemul de operare Android, dezvoltat de Google.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#iPad 3 lansare 2012, #Apple iPad, #tableta iPad , #iPad