Noul iPad ar putea fi o mare surpriza

Duminica, 05 Ianuarie 2014, ora 21:25
3227 citiri
Noul iPad ar putea fi o mare surpriza
Foto: cnet.com

Cei care asteapta cu nerabdare lansarea unui model de tableta iPad, de la Apple, pot avea parte de o surpriza uriasa. Acesta poate semana mai mult cu un laptop.

Se pare ca noul iPad va avea un ecran cu diagonala de 12 inchi, el urmand sa fie echipat cu un procesor A8, scrie cnet.com. Noua tableta ar semana mai degraba cu modelul Surface, oferit de Microsoft, acesta fiind folosit si pe post de laptop de multi utilizatori.

Astfel, iPad-ul ce poate aparea in 2014 ar fi mai mult un hibrid intre cele doua gadgeturi. El nu va ramane dator nici la capitolul dotari, caci procesorul va fi unul quad-core. Specialistii estimeaza ca un astfel de model ar avea un impact negativ asupra producatorului de procesoare Intel.

Astfel, piata laptopurilor ar urma sa scada si mai mult decat in prezent. Toate estimarile specialistilor arata ca iPadul care va fi lansat de Apple va avea cu siguranta un ecran mai mare decat modelul actual.

Scopul urmarit de Apple prin lansarea unei astfel de tablete ar fi, potrivit expertului Patrick Wang, de a umple golul care exista acum intre laptopuri si tablete.

Quarterly Report - Editia 4

Deficitul bugetar atinge o valoare record după doar patru luni
Deficitul bugetar atinge o valoare record după doar patru luni
Deficitul bugetar a ajuns la 3,24% din PIB după primele patru luni ale anului, soldul negativ cifrându-se la 57,29 de miliarde de lei, faţă de 35,88 de miliarde de lei sau 2,06% din PIB după...
WhatsApp anunță noi funcții importante pe platforma sa de mesagerie
WhatsApp anunță noi funcții importante pe platforma sa de mesagerie
WhatsApp a adăugat o nouă funcționalitate prin care utilizatorii pot seta mesaje de status în formă audio, cu o durată maximă de 60 de secunde. Această opțiune este disponibilă pentru...
#apple ipad laptop, #tehnologie pret tablete Apple , #iPad