Noul iPad va fi mai subtire si va avea camera

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 16:54
1169 citiri
Noul iPad va fi mai subtire si va avea camera
Foto: Reuters

Viitoarea versiune a tabletei iPad va fi mai subtire si va avea o camera pentru apeluri video prin FaceTime, sunt de parere analistii de la Goldman Sachs. Noul iPad mai compact ar urma sa fie lansat pe piata inainte de iunie 2011, mai spun ei.

Tableta va avea acelasi display de 9,7 inchi, dar va fi mai subtire si mai usoara. De asemenea, viitorul iPad ar putea sa aiba si un mini USB, cred analistii Goldman Sachs citati de Daily Telegraph.

In ceea ce priveste actuala versiune, vanduta in trei milioane de exemplare in doar 80 de zile de la lansare, analistii Goldman estimeaza ca vanzarile vor ajunge la 16 milioane de unitati pana la sfarsitul anului si ar urma sa se dubleze la 35 de milioane in 2011.

Raportul Goldman Sachs este pus la indoiala, insa, de unii deoarece introducerea unui port mini USB ar reduce veniturile substantiale pe care Apple le avea de pe urma accesoriilor compatibile.

De asemenea, circula zvonuri si despre o noua tableta mai mica de la Apple. Aceasta ar urma sa aiba un ecran de 7 inchi si ar imprumuta ai multe caracteristici de design de la iPhone 4, potrivit unor parteneri Apple din Asia. Compania americana a refuzat sa comenteze zvonurile si speculatiile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#iPad versiune noua, #noul iPad, #iPad mic, #vanzari iPad , #iPad