Samsung cere in justitie ca Apple sa fie obligata sa-i arate noile iPhone si iPad

Luni, 30 Mai 2011, ora 20:11

   

Samsung cere in justitie ca Apple sa fie obligata sa-i arate noile iPhone si iPad
Compania coreeana producatoare de electronice Samsung a cerut unei instante de judecata americane ca un alt gigant din domeniu, Apple, sa-i prezinte ultimele sale variante de iPhone si iPad.

Actiunea e parte a unei batalii legale dintre cele doua companii, inceputa la mijlocul lui aprilie, dupa ce Apple a acuzat Samsung ca ii copiaza unele dintre produse, informeaza Computer World.

Anterior, Apple reusise ceea ce vrea acum Samsung, judecatoarea federala Koh, aceeasi care judeca si cazul de acum, acordand Apple dreptul de a vedea produsele Samsung.

Cele doua parti se intelesesera, pretind cei de la Samsung, pentru un schimb de produse, astfel incat fiecare parte sa vada impotriva cui va concura.

Samsung spune si ca produsele Apple ar fi inspectate doar de un consiliu din afara, nu vor fi aratate angajatilor, pentru a indeparta riscul copierii.

L.L.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1832 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
srelu
rank 5
Justitia americana a luat-o pe miriste si se indeparteaza vertiginos de sosea
Cum sa vezi produsele competitorului ? Poti sa-l acuzi de copiere doar daca ai dovezi, dupa ce producul devine cunoscut.

Hotarare judecatoreasca sa-i verifici daca n-au copiat ceva... se pare ca pentru americani prezumtia de nevinovatie a devenit ceva depasit.
Utilizator sters
N-or avea bani, saracii de ei, sa cumpere cateva bucatzi de la concurentza, sa le desfaca si masoare/verifice ce-i inauntru
APOI DE-ABIA, DACA AU DOVEZI, sa se vaite la judecatorie ca "uite la asta c'a copiat de la mine" :-)
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor