10 zvonuri fierbinti despre iPhone-ul din 2017. Se anunta schimbari radicale

Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 06:28
19278 citiri
10 zvonuri fierbinti despre iPhone-ul din 2017. Se anunta schimbari radicale

In 2017 se vor implini zece ani de la lansarea primului iPhone si multa lume se asteapta ca Apple sa marcheze evenimentul printr-o transformare radicala a designului smartphone-ului sau.

Acestea sunt zece dintre cele mai recente zvonuri despre planurile companiei din Cupertino in legatura cu iPhone 8 (sau poate iPhone 10?):

Nu va exista un model "S" pentru iPhone 7

Potrivit unui analist Barclays, Apple nu va lansa un model "S" anul acesta, asa cum a facut pana acum dupa fiecare noua versiune a iPhone-ului. Astfel, in 2017 va sari de la iPhone 7 direct la iPhone 8. Deoarece atunci va avea loc si aniversarea de zece ani a iPhone-ului, nu este exclus ca urmatorul smartphone Apple sa se numeasca iPhone 10, pentru a marca acest eveniment.

Ecranul se va intinde pe intreaga suprafata frontala a telefonului

Bloggerul John Gruber de la Daring Fireball, care are legaturi stranse cu Apple, sustine ca a auzit zvonuri din interior potrivit carora ecranul smartphone-ului lansat anul viitor se va intinde de la un capat la altul al panoului frontal, fara margini sau rame.

Va avea carcasa din sticla cu structura metalica

Analistul Apple Ming Chi Kuo, cunoscut pentru precizia previziunilor sale despre noile produse Apple, sustine ca iPhone-ul din 2017 va fi realizat aproape in intregime din sticla.

Si site-ul japonez Nikkei a scris ca Apple va inlocui carcasa de metal cu una de sticla, cu structura metalica.

Apple va lansa un model high-end cu ecran de 5.8 inch si cu rama din otel inoxidabil

Kuo estimeaza ca Apple va lansa anul viitor un model high-end cu un ecran de 5.8 inch, pe langa variantele de 4.7 inch si 5.5 inch. De asemenea, analistul sustine ca acesta va avea rama din otel inoxidabil in loc de aluminiu.

Altii spun ca Apple va lansa un model cu ecran de 5 inch

Potrivit jurnalistilor de la Nikkei, Apple va lansa un model cu un ecran de 5 inch, asigurandu-si astfel o linie de smartphone-uri care se adreseaza unui public cu gusturi variate in ceea ce priveste dimensiunea ecranului.

Butonul Home va fi invizibil

Potrivit lui Gruber, butonul Home, care gazduieste si senzorul de amprenta, va fi incorporat in panoul frontal din sticla, fiind practic invizibil.

Ecranul va fi bazat pe o noua tehnologie

Site-ul Korea Herald a scris ca telefoanele Apple ar putea avea in 2017 un ecran AMOLED, care va arata mult mai bine decat ecranul LCD intalnit la actualele iPhone-uri.

De asemenea, presedintele companiei japoneze de produse electronice Sharp, Tai Jeng-Wu, care le-a vorbit studentilor de la Universitatea din Taiwan despre viitoarele iPhone-uri, a afirmat ca ecranele acestora vor include tehnologie OLED.

Se va incarca wireless

Analistul Barclays sustine ca iPhone-ul lansat in 2017 va dispune de o tehnologie de incarcare wireless. Apple a obtinut un brevet de inventie legat de aceasta tehnologie in luna septembrie.

Nu va avea mufa pentru casti

Deoarece iPhone 7 nu are o mufa pentru casti, ne putem ca astepta ca nici viitoarele iPhone-uri sa nu aiba asa ceva.

Modelele mai mici nu vor avea o camera dubla ca iPhone 7 Plus

Ming Chi Kuo este de parere ca acest tip de camera va ramane, incepand cu 2017, o caracteristica exclusiva a modelelor mai mari de iPhone.

Citeste si:
Întâlnire de lucru la Guvern pe tema prețului gigacaloriei și a preluării ELCEN
Întâlnire de lucru la Guvern pe tema prețului gigacaloriei și a preluării ELCEN
Costul termoficării, dar şi intenţia Primăriei Capitalei de a prelua ELCEN se numără printre subiectele care urmează să fie abordate, vineri, în cadrul întâlnirii de lucru anunţată la...
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) Marian Neacșu a fost numit de către PSD, partid din care a făcut parte timp de 20 de ani, în postul de...